TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Euforia PO-LIK-EUFORI-17-N-001
Euforia
Vezi
galerie

Euforia

de Lily King

Titlu apărut în colecția Biblioteca Polirom la Polirom

Id: #249652

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

 Euforia. Comandă acum cartea online scrisă de Lily King și apărută în colecția Biblioteca Polirom. Actual la editura Polirom.

După ce abia și-a ratat sinuciderea, Andrew Bankson, antropolog englez aflat pe urmele tribului Kiona, se reintilneste în timpul unei călătorii cu un vechi confrate, cindva coleg de facultate. Impreună cu Nell, soția să, Fen se află în căutarea unui nou trib pe care să-l studieze. Nell Stone este savantă răzbătătoare și respectată, iar Fen, un bărbat carismatic umbrit de succesul perechii sale. Cînd eforturile lor de a străluci în lumea științei păr zadarnice, Bankson îi ajută să-și găsească tribul, o societate primitivă cu îndeletniciri artistice dominată de femei: Tam. Pasiunea pentru antropologie a lui Nell și prietenia lui Fen îl ajută pe Bankson să uite de gîndul sinuciderii. Numai că legătura dintre Nell și Bankson se transformă pe nesimțite în altceva, apropierea lor născind sentimente care vor pune în primejdie tot ce i-a legat pină atunci. Inspirat din viață celebrei cercetătoare Margaret Mead, românul Euforia este povestea extraordinarei aventuri a trei tineri prinși între vălul propriilor pasiuni și un neașteptat triunghi amoros care le amenintă prietenia și carieră, poate chiar viață. 

extinde
 

Detalii produs

Autor: Lily King

Traducător: Sînziana Dragoş

Data apariției: iulie 2017

ISBN: 978-973-46-6776-5

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 272

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Polirom

 

Opinii editoriale

„O povestire cu viaţă proprie, incitantă, care te provoacă să-i descoperi sursele... Lily King construieşte între cele trei personaje o relaţie intensă, seducătoare, marcată în permanenţă de tensiune sexuală şi intelectuală.”

San Francisco Chronicle

„Iată un roman recomandat iubitorilor de cărţi-cult despre explorarea de noi teritorii şi conflictul dintre culturi, de la Inima întunericului a lui Joseph Conrad pînă la O lume se destramă de Chinua Achebe.” 

Library Journal

„De o frumuseţe stranie, plin de senzualitate şi de imagini uimitoare de la un capăt la altul, Euforia este un tur de forţă, un roman care te incită cu fiecare pagină.” 

NPR.com
Lily King
Lily King
Autor

Lily King a crescut în Massachusetts, a obținut o diplomă în literatură engleză...

vezi autor