TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Pe partea greșită a raiului ST-LBN-PEPGAR-19-N-001
Pe partea greșită a raiului
Vezi
galerie

Pe partea greșită a raiului

de Lexi B. Newman

Id: #308781

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Se spune că deciziile luate la beție nu sunt cele mai inspirate


Dwight Hudgens se poate auto-proclama cel mai critic și mai pretențios bărbat în viață. După mai multe întâlniri eșuate, care mereu se terminau dezastruos, acesta a început să-și piardă încrederea că o să găsească vreodată o femeie pe placul lui, care să se ridice la standardele înalte pe care și le-a impus.

 

Însă, după o noapte de beție în clubul prietenei sale, Sandra, se trezește căsătorit cu o femeie mult mai mică decât el și despre care nu știe absolut nimic, decât locul de muncă, faptul că cicatricea de pe obrazul ei este extrem de urâtă și că nu e deloc potrivită pentru el. Haven Tindall, cea care ajunge să-i poarte numele, este departe de prototipul de femeie ideală pe care el și l-a imaginat pentru a-i fi soție.

 

Haven se dovedește a avea toate defectele pe care Dwight nu și le dorește. Este nefeminină, lipsită de maniere și împiedicată, motiv pentru care își propune imediat să divorțeze și să uite de noaptea care i-a schimbat viața brusc și neașteptat.

 

Dar, cu toate astea, pe măsură ce ajunge să o cunoască, Dwight începe să privească tot mai mult dincolo de standardele pe care și le-a impus și să-i ofere acesteia o șansă de a-i arăta tot ce poate să-i ofere, în ciuda faptului că toți cei din jur se opun relației lor și fac planuri să-i despartă.

 

Astfel, se trezește că nu mai vrea să divorțeze, ba chiar se ține cu dinții de acel act valid pentru a nu o pierde pe femeia care îi trezește un sentiment adânc îngropat, de tinerețe și prospețime. Cumpără clubul prietenei sale pentru a putea să-i ofere o slujbă menită să o țină aproape de el și se aventurează în cunoașterea ei, aflând în cele din urmă povestea cicatricii care îi stirbește frumusețea și care i-a clătinat siguranța în sine, cât și că Haven a fost mereu îndrăgostită de el.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Lexi B. Newman

Data apariției: 2019

ISBN: 9786069017692

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 432

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Stylished