TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Să nu te întorci niciodată! TR-LEC-SNTNNJ-14-N-001
Să nu te întorci niciodată!
Vezi
galerie

Să nu te întorci niciodată!

de Lee Child

Id: #234955

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Ofiţerul în retragere Jack Reacher se întoarce la baza militară pe care a condus-o în urmă cu 16 ani ca s-o cunoască pe Susan Turner, actualul comandant. Acolo află că femeia tocmai a fost acuzată de corupţie şi că el însuşi ar putea fi judecat pentru un abuz în serviciu de care nu-şi aminteşte şi pentru o presupusă paternitate.
Îmbinând o intrigă complicată şi o cursă palpitantă pentru justiţie şi aflarea adevărului, Lee Child îl pune la încercare pe Reacher — şi îl face să se întrebe cine este, ce a făcut şi cum va arăta viaţa sa în viitor.



„Paternitatea se număra printre cele mai des întâlnite probleme ale bărbaţilor din întreaga istorie umană. Dar pentru Reacher întotdeauna păruse improbabilă. Era ceva eminamente teoretic. Precum câştigarea Premiului Nobel sau participarea la un joc în World Series ori abilitatea de a cânta. Posibil, în principiu, dar mereu probabil să nu i se întâmple. O destinaţie pentru alţi oameni, dar nu şi pentru el.”

extinde
 

Detalii produs

Autor: Lee Child

Traducător: Constantin Dumitru Pălcuş

Data apariției: aprilie 2014

Titlu original: Never Go Back

ISBN: 978-973-707-945-9

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 520

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Trei

Teme: adevăr

 

Opinii editoriale

„Nimeni nu-l egalează pe Reacher, un împătimit al acţiunii şi al situaţiilor periculoase. Deviza lui: M-am antrenat să transform frica în agresiune.”

Kirkus Review

„Bun venit în lumea lui Jack Reacher: mereu în alertă, el se află de fiecare dată în locul nepotrivit la momentul potrivit… Child a creat un personaj emblematic pe care alţi autori de thriller îl invidiază. Irezistibil şi consistent, Să nu te întorci niciodată! este unul dintre cele mai bune romane ale lui Lee Child.”

Associated Press

„O cursă ameţitoare, ce te ţine cu sufletul la gură! Una dintre cele mai bune cărţi ale seriei Jack Reacher, cu o intrigă foarte bine construită şi răsturnări de situaţie surprinzătoare.”

The New York Times Book Review
Lee Child
Lee Child
Autor

Lee Child s-a născut în 1954 la Coventry, în Anglia. Urmează liceul la Birmingha...

vezi autor