TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Ghinioane şi încurcături

Lee Child
Colecții/Serii: Fiction Connection, Jack Reacher
Pentru Jack Reacher, evenimentele din 11 septembrie 2001 au adus o schimbare practică a stilului de viaţă. Pe lângă periuţa de dinţi...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-719-406-7
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Ghinioane şi încurcături

MAI MULTE DESPRE CARTE

Pentru Jack Reacher, evenimentele din 11 septembrie 2001 au adus o schimbare practică a stilului de viaţă. Pe lângă periuţa de dinţi pliabilă, acum poartă asupra lui şi o carte de identitate cu fotografie. Totuşi, nimeni nu-i poate da de urmă. Aşa că, atunci când un membru al fostei sale unităţi militare găseşte o cale de a-i transmite un mesaj, Reacher ştie că e vorba de ceva foarte serios: Vreau să aduni laolaltă vechea unitate.

Nu te încurci cu investigatorii speciali. Întotdeauna se apără unul pe celălalt. Acum unul dintre ei e mort în deşertul californian. Iar ceilalţi şase sunt de negăsit.

Nu te încurci cu Jack Reacher. Vechii lui camarazi sunt în mare încurcătură, iar el n-are de gând să stea cu mâinile-n sân.

Nici acum, nici altă dată.


Fiecare volum din seria pasionantă creată cu inteligenţă de Lee Child îl poartă pe luptătorul rătăcitor într-o nouă aventură, astfel încât poţi să începi lectura cu oricare carte, inclusiv cu ultima lui bijuterie, Ghinioane şi încurcături. Avertisment: după ce l-ai cunoscut pe Jack Reacher, vei deveni dependent, aşa că fii pregătit!


Autor: Lee Child
Traducător: Constantin Dumitru Pălcuş
Data apariției: septembrie 2015
Editura: Trei
Titlu original: Bad Luck and Trouble
Pagini: 520
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
suspans, anchetă, agent FBI, crimă, suspect, urmărire, Jack Reacher
  • Lee Child Lee Child - Autor
    Lee Child s-a nascut in 1954 la Coventry, in Anglia. Urmeaza liceul la Birmingham si studiaza dreptul la Sheffield. Mai intai lucreaza cu jumatate de norma intr-un teatru, apoi se angajeaza la studiourile de televiziune Granada din Manchester. Este concediat in 1995,...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

The New York Times
Reacher e un Superman dur al genului thriller.
Sunday Telegraph
Invincibilul Reacher e la fel de irezistibil ca întotdeauna.
Evening Standard
Reacher, care şi-a câştigat de mult o imagine de legendă, e, la urma urmei, o fiinţă omenească... Lee Child povesteşte magistral: precis, laconic, încărcat de tensiune.

Opinia cititorilor