TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Sfârșit de octombrie
Sfârșit de octombrie
Vezi
galerie

Sfârșit de octombrie

de

Id: #381859

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

De-a lungul întregii sale cariere, Henry își imaginase întâlnirea cu o boală mai inteligență, mai neobosită, mai neîndurătoare decât el. Era vorba de provocare, de confruntare. Fiecare boală avea slăbiciunile ei, iar Henry făcuse carieră din a fi cel mai bun în descifrarea strategiei unei infecții străine, în intuirea următoarei mișcări, anticipând lovitură de maestru. În cele din urmă, dacă avea destul timp, ieșea mereu învingător. Anumite boli nu-ți acordau prea mult răgaz, situație în care trebuia să te bazezi pe noroc. Până acum, Henry fusese norocos...
extinde
 

Detalii produs

Autor:

Data apariției: septembrie 2021

ISBN: 9786060065340

Copertă: Paperback

Număr pagini: 496

Limbă: Română

Dimensiuni: 11x18 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: RAO

 

Opinii editoriale

Un roman extrem de previzibil despre un virus devastator care începe în Asia, înainte de a deveni global... O serie de pagini care au atributele unui bestseller instant.

New York Post

Conținând relatări ale plăgilor și pandemiilor din trecut, descrieri ale agenților patogeni și ale modului in care funcționează aceștia, precum și note întunecate despre încălzirea globală, cartea produce frisoane puternice... Un roman îngrijorător, al vremurilor contemporane.

Kirkus Reviews