TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Fete de treabă LI-LEF-FETEDT-21-N-001
Fete de treabă
Vezi
galerie

Fete de treabă

de Laurie Elizabeth Flynn

Titlu apărut în colecția Buzz Books la Litera

Id: #374414

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Multe s-au schimbat în viața Ambrosiei Wellington de la absolvirea colegiului, și a muncit din greu ca să-și creeze o viață nouă. Însă când primește o invitație la reuniunea de zece ani, în care o persoană anonimă a scris: „Trebuie să vorbim despre ceea ce am făcut în noaptea aceea“, Ambrosia constată că trecutul ei secret, precum și oamenii pe care credea că i-a lăsat în urmă n-au dispărut pentru totdeauna. Amb se gândește obsesiv la ceea ce a făcut și la cea împreună cu care a făcut totul: nonconformista Sloane Sullivan, Sully, fosta ei prietenă. Ajunsă la reuniune împotriva voinței sale, Amb își dă seama că nu poate evita confruntarea cu trecutul, indiferent ce manevre și stratageme încearcă să pună în practică.

Fete de treabă este un thriller psihologic despre nesiguranța tinerilor care își caută identitatea, despre alegerile nefericite, despre manipulare, vinovăție și răzbunare. Narațiunea, desfășurată pe două planuri temporale alternative, este încărcată de tensiune și mister. Este genul de roman în care ai vrea să intervii și să oprești personajele de la comiterea unor fapte ireparabile.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Laurie Elizabeth Flynn

Traducător: Ana-Maria Iftimie

Data apariției: iunie 2021

ISBN: 978-606-33-7538-5

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 368

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Litera

Teme: identitate, manipulare, răzbunare, secret

 

Opinii editoriale

Întunecat, alambicat și teribil de acaparator, Fete de treabă explorează cruzimea fără seamăn a unor fete dintr-un idilic campus de colegiu. Acest thriller dinamic are un final paralizant, în contrast cu titlul înșelător.

Robyn Harding

Alternând între anii de colegiu ai Ambrosiei și momentul prezent, Flynn dezvăluie grozăviile de care sunt capabile niște puștoaice, construind suspansul până la finalul neașteptat.

Electric Literature

Acest thriller captivant și plin de răsturnări de situație se concentrează asupra a două foste bune prietene care se întorc în campus pentru o reuniune de absolvire a colegiului. Odată ajunse acolo, își dau rapid seama că sunt ținta cuiva care caută să se răzbune pentru ceva întâmplat cu zece ani în urmă. Întunecat și plin de tensiune, Fete de treabă prezintă un portret savuros și curajos al complexității prieteniei și ambiției sociale.

Book Riot

Un thriller incisiv și întunecat care duce tema fetelor rele la un alt nivel.

Kirkus Reviews
Laurie Elizabeth Flynn
Laurie Elizabeth Flynn
Autor

LAURIE ELIZABETH FLYNN a urmat studii de jurnalism, apoi a lucrat ca model. Locu...

vezi autor