Mai sunt în care ai TRANSPORT GRATUIT la orice comandă!

Detalii
TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Panica 9786064311740
Panica

Panica

de Lauren Oliver

Titlu apărut în colecția Young Armada. Nemira, Armada. Nemira la Nemira

  • Transport gratuit la comenzile de peste 120 de lei
  • Retur posibil: 365 zile
  • Data estimată de livrare: 22.10.2021
  • Ambalare gratuită a cadoului
 

Descriere produs

Bestseller The New York Times

Acum un serial de excepție pe Prime Video, cu Olivia Welch, Mike Faist și Jessica Sula în rolurile principale

 

Într-un orășel sărac, unde tinerii simt că se sufocă, singurul lucru care le mai poate reda senzația că sunt liberi este jocul Panica, ale cărui probe sunt îngrozitor de periculoase.

Heather vrea să participe la competiția care a devenit legendară în rândul celor din ultimul an de liceu, fiindcă premiul de 67 000 de dolari i se pare imens. Nu s-a considerat niciodată neînfricată, dar, când află că are pentru cine să lupte, descoperă că e mai curajoasă decât își imaginase.

Lui Dodge nu i-a fost niciodata frică de Panica. Secretul pe care-l păstrează cu sfințenie îl va ajuta să treacă prin joc. Dar nu știe că nu e singurul care are secrete.

Pentru Heather și Dodge jocul aduce alianțe noi, revelații uluitoare și înfiriparea primei iubiri. Dar și conștientizarea faptului că, uneori, lucrurile de care ne temem sunt chiar acelea de care avem cea mai mare nevoie.

 

„Dodge fu unul dintre primii ajunși sus, pe gard. În jurul lui erau și alți jucători, care mormăiau și respirau greu și ale căror trupuri se loveau de al lui, dar îi ignoră, concentrându-se, în schimb, asupra mușcăturii lanțului din palmă și asupra propriei respirații, asupra secundelor care se scurgeau ca apa. Totul ținea de sincronizare, ca în magie: planificare, cunoaștere, păstrarea calmului sub presiune... Puteai să anticipezi răspunsul altei persoane; puteai să îți dai seama ce vor face alții, ce vor spune sau cum vor reacționa, încă înainte să o facă. Iar Dodge știa prea bine că nu va dura mult până când Donahue va ieși cu o armă.“

extinde
 

Detalii produs

Autor: Lauren Oliver

Traducător: Dorina Tătăran

Data apariției: iunie 2021

ISBN: 9786064311740

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 384

Dimensiuni: 13x20 cm

Editura: Nemira

Titlu original: Panic

Pagini: 384

Limba: Română

Hârtie: 80g/m

 

Loc în topurile Cartepedia

 
Lauren Oliver
Lauren Oliver
autor

Lauren Oliver s-a născut în 1982, în Westchester, New York, un...

vezi autor