TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Lacuna. O poveste despre faţa întunecată a frumuseţii TA-LUS-LOPDFN-11-N-001
Lacuna. O poveste despre faţa întunecată a frumuseţii
Vezi
galerie

Lacuna. O poveste despre faţa întunecată a frumuseţii

de Ludmila Shumilov

Titlu apărut în colecția Taj Noir la Taj

Id: #231072

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Când Nicole Russell şi fiica ei acceptă invitația la masă a unui aristocrat italian, în blestematul Ca Dario, niciuna dintre ele nu bănuiește că o tragedie e pe cale să le devasteze viețile.

O istorie terifiantă plasată în frumoasa Veneţie, în Ca Dario, unul din cele mai celebre palazzo de pe Canal Grande… Aici poposeşte Nicole, frumoasa soție a unui bogat om de afaceri newyorkez cu fetiţa ei de zece ani… în sălile splendide, în muzica de pian care răsună pe holurile lugubre, în compania frumosului Raul şi a iubitului său conte, se declanşează, pentru tânăra mamă, iadul!

Va reuși hotărâta americancă să pătrundă enigma dispariției fiicei ei? Va reuși ea să dezlege misterul lui Ca’ Dario, palatul părăsit, între ale cărui ziduri însetate de sânge poarta dintre viață și moarte, dintre trecut şi prezent, rămâne mereu intredeschisă?

Va înțelege în cele din urmă puterea nimicitoare a dragostei neîmplinite care îi leagă pe cei trei? Îi va ierta ea pe frumosul Raul, pe contele care se lasă iubit cu cruzime de el, pe Emily, bătrâna îndrăgostită?

extinde
 

Detalii produs

Autor: Ludmila Shumilov

Data apariției: noiembrie 2011

ISBN: 606-93050-2-7

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 230

Limbă: Română

Dimensiuni: 14x21 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Taj

Teme: aventură