TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
A doua şansă LI-KRH-A000DA-17-N-001
A doua şansă
Vezi
galerie

A doua şansă

de Kristin Hannah

Titlu apărut în colecția Blue Moon la Litera

Id: #249078

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Sunt îndrăgostit de altă femeie.” Prin aceste cuvinte simple, Blake Colwater a pus capăt unei căsnicii de două decenii. De pe o zi pe alta, şi-a părăsit domiciliul conjugal şi s-a mutat la noua lui iubită, deschizând procedura de divorţ. Annie, soţia lui, este distrusă; a fost trădată tocmai ea, care a sacrificat totul pentru fericirea familiei. În lipsa lui Natalie, fiica lor de şaptesprezece ani plecată la studii în străinătate, se simte cu totul abandonată, fără nici uh reper stabil în noua viaţă.

 

În pragul depresiei, Annie se refugiază la tatăl ei, în Mystic, orăşelul în care a copilărit, unde speră să poată găsi un nou început. Acolo îl întâlneşte pe Nick Delacroix, prima ei dragoste, care, la rândul lui, se află la o răscruce a sorţii - rămas văduv de curând, se simte incapabil să se apropie de fiica lui profund marcată emoţional. Împreună, Annie şi Nick încearcă să dea un nou sens propriilor vieţi. Timpul însă nu iartă; la împlinirea a patruzeci de ani, Annie ezită: oare mai are dreptul la fericire?

extinde
 

Detalii produs

Autor: Kristin Hannah

Traducător: Oana-Cristina Butta

Data apariției: mai 2017

Titlu original: On Mystic Lake

ISBN: 978-606-331-534-3

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 336

Limbă: Română

Dimensiuni: 14x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Litera

Teme: iubire, căsătorie, destin, fericire, trădare

 

Opinii editoriale

„A doua șansă e o carte care te cucereşte, care îţi pătrunde în suflet... O poveste tandră şi plină de suspans... Nimic nu e aşa cum pare în lumea lui Hannah, iar victoriile trebuie smulse prin luptă, înfruntând lacrimi şi revelaţii năucitoare.

Publishers Weekly

„A doua șansă e nu doar o lectură emoţionantă, ci și redefineşte literatura feminină pentru o nouă generaţie de cititoare. O poveste zguduitoare, plină de pasiune, despre iubirea pierdută şi regăsită, un elogiu adus schimbării, evoluției şi regăsirii de sine.

Jayne Ann Krentz
Audiobook: A doua șansă, de Kristin Hannah
VIDEO
Kristin Hannah
Kristin Hannah
Autor

Kristin Hannah a scris peste 20 de romane, printre acestea numărându-se bestsell...

vezi autor