TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Vânătorii de zmeie 978-606-380-476-2
Vânătorii de zmeie
Vezi
galerie

Vânătorii de zmeie

de Khaled Hosseini

Id: #316989

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

„În Kabul, frica domnește peste tot, pe străzi, pe stadi­oane, în piețe, face parte din viața noastră de aici, Amir aga. Zilele trecute, am însoțit-o pe Farzana jan la bazar să cumpere niște cartofi și naan. L-a întrebat pe vân­zător cât costă cartofii, dar el n-a auzit-o, cred că era tare de o ureche. Așa că ea a întrebat mai tare și, din senin, un tânăr taliban s-a repezit și a lovit-o cu un băț peste picioare. A lovit-o atât de tare încât a căzut jos. Țipa la ea și o blestema, spunând că Ministerul Viciului și al Virtuții nu le permite femeilor să vorbească tare. Câteva zile bune a avut o vânătaie mare, roșie, pe piciorul lovit. Și eu ce altceva puteam să fac, decât să stau și să mă uit cum soția mea este bătută? Dacă m-aș fi luptat, câinele ăla ar fi băgat bucuros un glonț în mine, fără să clipească! Și atunci ce s-ar fi ales de Sohrab al meu?”

extinde
 

Detalii produs

Autor: Khaled Hosseini

Traducător: Mihaela S. Oprea Aron

Data apariției: septembrie 2020

Titlu original: The Kite Runner

ISBN: 978-606-380-476-2

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 408

Limbă: Română

Dimensiuni: 11x19 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Niculescu

Teme: conflict, război

 

Loc în topurile Cartepedia

 

Din blogul Cartepedia

Vlad Zver Vlad Zver

,,O apariție de care eu mă bucur foarte mult. Romanul grafic își merită cu prisosință locul în orice bibliotecă alături de cartea lui Khaled Hosseini și filmul făcut după carte. Marele său avantaj este......“

citește mai mult
Cartepedia Cartepedia

,,Lecturi nu tocmai uşoare, de luat la mare depărtare! Sunt cărţi care şi-au găsit loc în bagajul meu de-a lungul timpului. Singurul criteriu pe care l-am avut în alegerea lor a fost să nu mă gândesc pr......“

citește mai mult
 

Opinii editoriale

"Un roman remarcabil... obsedant."

The New York Times

"Un emoționant portret al Afganistanului modern."

Entertainment Weekly

"Un roman extraordinar... povestea a doi prieteni băieți în Afganistanul anilor '80, desfășurată pe fundalul unei țări cu o cultură fascinantă. Un roman clasic, care te emoționează până la lacrimi."

San Francisco Chronicle

"Un roman puternic, în care evenimentele politice, chiar dramatice precum cele prezentate în Vânătorii de zmeie, sunt doar o parte din poveste. Khaled Hosseini ne oferă o poveste vie și captivantă, care ne amintește cât de mult timp oamenii din acea zonă s-au străduit să învingă violența și brutalitatea care, din păcate, continuă să-i amenințe și astăzi."

The New York Times Book Review
Librari la Masă - Vânătorii de Zmeie și fața nevăzută a Afganistanului
VIDEO
Khaled Hosseini
Khaled Hosseini
Autor

Khaled Hosseini (4 martie 1965, Kabul, Afganistan) este unul dintre cei mai impo...

vezi autor