TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Splendida cetate a celor o mie de sori NI-KHH-SCACOM-20-N-001
Vezi
galerie

Splendida cetate a celor o mie de sori

de Khaled Hosseini

Id: #322320

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

În același stil fermecător, inconfundabil, care a făcut din Vânătorii de zmeie un bestseller internațional, Khaled Hosseini spune în Splendida cetate a celor o mie de sori povestea unei iubiri coborâte parcă din vechile poeme persane, a unei prietenii care nu se dă în lături de la sacri­ficiul suprem și a unui oraș care, în ciuda tuturor vicisitu­dinilor, se încăpățânează să renască din propria-i cenușă.

 

În timp ce pe fundal se derulează evenimentele care au marcat istoria Afganistanului în ultimii treizeci de ani - ocupația sovietică, jihadul dus împotriva ei, războiul civil și teroarea instaurată de regimul taliban –, două femei foarte diferite descoperă cât de mare este puterea dra­gostei și ce orori pot fi îndurate în numele ei.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Khaled Hosseini

Traducător: Crenguţa Năpristoc

Data apariției: decembrie 2020

Titlu original: A Thousand Splendid Suns

ISBN: 978-606-380-479-3

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 400

Limbă: Română

Dimensiuni: 11x19 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Niculescu

Teme: iubire, prietenie, război

 

Loc în topurile Cartepedia

 

Opinii editoriale

Spectaculoasă, noua carte a lui Hosseini ne face ochii să plângă, inima să bată mai puternic, stomacul să se strângă și toate emoțiile ies la suprafață.

USA Today

„Splendida cetate a celor o mie de sori este un roman ambițios, încă o dată, acțiunea se desfășoară în Afganistan, doar că acum Khaled Hosseini a luat ultimii 33 de ani din istoria zbuciumată a acestei țări și a transpus-o la scară intimă, relatând-o din perspectiva vieții a două femei.

The New York Times

Un roman plin de farmec! La fel de captivant, dacă nu chiar mai captivant decât cea mai vândută carte a lui Hosseini, Vânătorii de zmeie!”

Newsweek
Khaled Hosseini
Khaled Hosseini
Autor

Khaled Hosseini (4 martie 1965, Kabul, Afganistan) este unul dintre cei mai impo...

vezi autor