TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Houdini. Marea evadare (Vol. 3) LE-KEM-HMEVSA-20-N-001
Houdini. Marea evadare (Vol. 3)
Vezi
galerie

Houdini. Marea evadare (Vol. 3)

de Kerri Maniscalco

Titlu apărut în colecția Leda Edge la Leda

Id: #317522

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Audrey Rose Wadsworth și Thomas Cresswell se îndreaptă spre America la bordul unui vapor care se transformă, chiar din prima seară a voiajului, într-o închisoare plutitoare, căci un criminal sângeros pare că le-a pus gând rău pasagerilor de la clasa întâi.


Astfel, ceea ce promitea să fie o călătorie de vis se transformă pe negândite într-un veritabil coșmar. Cine să fie ucigașul? Un membru al echipajului, unul dintre pasageri sau poate unul dintre membrii trupei de circ angajate să îi distreze, seară de seară, pe cei aflați la bord?

 

Nimeni nu e mai presus de bănuială. Nici măcar tânărul Harry Houdini, poreclit „Regele Cătușelor” sau „Maestrul Evadărilor”, singurul care pare capabil să dea lovitura și să se facă nevăzut dintr-o dată.

 

Temerari ca întotdeauna, Audrey Rose și Thomas iau asupra lor sarcina de a-l descoperi pe criminal înainte ca acesta să lovească din nou. Când însă totul indică faptul că următoarea victimă va fi o persoană pe care Audrey Rose o iubește, ancheta ajunge într-un punct mort.

 

Vor reuși cei doi tineri detectivi de ocazie să îl descopere la timp pe criminal?

extinde
 

Detalii produs

Autor: Kerri Maniscalco

Traducător: Oana Chițu

Data apariției: octombrie 2020

ISBN: 978-606-793-935-4

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 496

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Leda

Teme: anchetă

 

Opinii editoriale

 „Audrey Rose este o feministă isteață și ingenioasă, care nu acceptă să se plece în fața normelor societății victoriene. Povestea întunecată, cu accente gotice, este plină de personaje nuanțate și captivante. O aventură fascinantă, cu o eroină irezistibilă și romantism exact cât trebuie!” 

Kirkus Reviews

„Fiecare propoziție din acest roman mustește de decadență. Decorurile imaginate pentru «Carnavalul Clarului de Lună» sunt extravagante, periculoase, frumoase, înspăimântătoare. Astfel, e ușor de înțeles de ce Audrey Rose e atât de încântată de spectacolul de la miezul nopții și de artiștii săi, căci și noi, cititorii, ne aflăm sub puterea aceleiași vrăji.”

Hypable

„Dând dovadă de obișnuita ei încăpățânare, dar și de idei ingenioase, Audrey Rose este din nou o protagonistă fascinantă. O continuare încântătoare a seriei!”

School Library Journal

„Tinerii cititori care adoră romanele polițiste vor fi încântați de intriga labirintică imaginată de Maniscalco, precum și de secretele înfiorătoare pe care le dezvăluie la tot pasul. Cu toate acestea, Houdini: Marea evadare este și o poveste de dragoste, una în care sentimentele pe care Audrey Rose le nutrește pentru fermecătorul și neînfricatul Thomas vor avea de dus o luptă grea cu amețitoarea libertate pe care o reprezintă stilul de viață neconvențional al artistului Mefistofel. Căci, așa cum cugetă unul dintre artiștii carnavalui, «A fi normal este plictisitor. A fi extraordinar este ceva de neuitat».”

Chapter16.org
Kerri Maniscalco
Kerri Maniscalco
Autor

Kerri Maniscalco a crescut într-un orășel din afară New Yorkului, unde iubirea e...

vezi autor