TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Reginele din Fennbirn (Vol. 0.1-0.2) LE-KEB-REGIDF-21-N-001
Reginele din Fennbirn (Vol. 0.1-0.2)
Vezi
galerie

Reginele din Fennbirn (Vol. 0.1-0.2)

de Kendare Blake

Titlu apărut în colecția Leda Edge la Leda

Id: #366415

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Aflați istoria celor mai cunoscute regine din Fennbirn înainte ca soarta să le fi fost scrisă: Katharine, Moarta Vie, Mirabella, marea elementală, Arsinoe, Regina Urs, și Elsabet, regina cea nebună.

 

TINERELE REGINE: Mirabella, Arsinoe și Katharine n-au plănuit dintotdeauna să se ucidă una pe cealaltă. La început, erau mai mult decât prietene, se iubeau și se sprijineau la greu. Aflați cealaltă parte a poveștii, despre copilăria lor, până în clipa când au fost despărțite. Urmărindu-le călătoria de la naștere până când au fost revendicate de familiile lor, aceasta este povestea celor trei surori de cruce înainte ca viețile să le fie în primejdie.

 

REGINA-ORACOL: Legendara domnie a ultimei regine oracol este înecată în sânge și spaimă. Nemiloasă, smintită și bănuitoare până la obsesie, Elsabet a poruncit uciderea a mii de oameni nevinovați. Cel puțin așa s-a transmis din gură în gură, din generație în generație. Dar ce s-a întâmplat cu adevărat? Descoperiți povestea reginei care, deși născută cu darul premoniției, nu și-a putut prezice propria decădere.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Kendare Blake

Traducător: Roxana Olteanu

Data apariției: februarie 2021

ISBN: 9786069507940

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 224

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Leda

 

Opinii editoriale

„Admiratorii seriei se vor bucura de o poveste excepțional scrisă. Autoarea zugrăvește cu acuratețe trăirile personajelor sale, făcându-i pe cititori să le susțină chiar de la bun început. [...] O lectură obligatorie. Fanii vor devora cele două nuvele tulburătoare.”

School Library Journal
Kendare Blake
Kendare Blake
Autor

Kendare Blake a crescut în orășelul Cambridge din Minnesota. Este absolventă a C...

vezi autor