TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Culoarea sentimentelor UN-KAS-CULOAS-11-N-001
Culoarea sentimentelor
Vezi
galerie

Culoarea sentimentelor

de Kathryn Stockett

Id: #220529

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

În orăşelul Jackson din  Mississippi, în anii ’60, trei femei care în mod normal nu ar fi avut  nimic în comun se leagă printr-o prietenie incredibilă. Ceea ce le apropie este un proiect secret care le primejduieşte viaţa, o carte ce pune în discuţie convenţiile sociale considerate tabu ale vremii lor. Culoarea sentimentelor, romanul de debut al autoarei Kathryn Stockett, este ceea ce se cheamă un fenomen literar: o carte care a fost respinsă de aproape cincizeci de editori şi agenţi, publicată în cele din urmă de Penguin Group şi primită cu un entuziasm extraordinar de librării, cluburi de carte, bloggeri şi critica literară.  Drepturile de traducere au  fost vândute în mai mult de 30 de ţări, iar Steven Spielberg a decis să implice studiourile DreamWorks în ecranizarea cărţii.

Definită drept „magică“, „irezistibilă“, „plină de umor“, Culoarea sentimentelor s-a menţinut în New York Times Best Sellers List timp de doi ani şi s-a vândut în peste 7 milioane de exemplare doar în Statele Unite. 



Alte titluri pentru CristianaVişan (traducator):
Regele (2013) ,
extinde
 

Detalii produs

Autor: Kathryn Stockett

Traducător: Alin Fumurescu, Cristiana Vişan

Data apariției: 2011

Titlu original: The Help

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 512

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Univers

 

Opinii editoriale

"Cele două personaje principale de culoare se desprind din pagini ca şi cum ar fi tridimensionale… Un roman care a câştigat lozul cel mare.“  

The New York Times

"Un roman care trebuie citit neapărat.“ 

Lire