TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Ochii galbeni ai crocodililor (Vol. 1) LI-KAP-OCHGAC-19-N-001
Ochii galbeni ai crocodililor (Vol. 1)
Vezi
galerie

Ochii galbeni ai crocodililor (Vol. 1)

de Katherine Pancol

Titlu apărut în colecția Blue Moon la Litera

Id: #265066

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Când soțul ei, veșnic șomer, o părăsește pentru a înființa, împreună cu amanta lui, o fermă de crocodili în Kenya, Joséphine Cortès se trezește dintr-odată într-o situație destul de dificilă. Mamă a două fete – adolescenta Hortense, frumoasă și sigură de sine, și Zoé, timidă și copilăroasă –, este forțată să mențină o viață de familie stabilă, în timp ce se străduiește să se descurce cu salariul ei mic de cercetător specializat în istoria medievală. Pe de altă parte, Iris, sora charismatică a lui Joséphine, pare să aibă totul – e superbă, are un soț bogat și o adresă șic la Paris –, dar visează la o viață mai plină de semnificație.

 

Când Iris îl farmecă pe un editor celebru, determinându-l să-i ofere o înțelegere profitabilă pentru a scrie un roman de dragoste cu acțiunea plasată în secolul al XII-lea, ea face, la rândul ei, o înțelegere cu sora sa: Joséphine va scrie romanul și va încasa toate veniturile, dar cartea va fi publicată cu numele lui Iris. Nimic neobișnuit până aici, doar că, după apariție, cartea devine senzația literară a sezonului…

extinde
 

Detalii produs

Autor: Katherine Pancol

Traducător: Aurelia Ulici

Data apariției: septembrie 2019

Titlu original: The Yellow Eyes of Crocodiles (Joséphine #1)

ISBN: 978-606-33-3780-2

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 496

Limbă: Română

Dimensiuni: 13,7x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Litera

Teme: secret, trădare, familie

 

Opinii editoriale

Norocoșilor, sunteți pe punctul de a ceda ispitei celei mai irezistibile scriitoare a Franței! La sfârșitul acestui roman fermecător, amuzant, emoționant, veți simți că Iris și Joséphine fac parte din familia voastră.

Tatiana de Rosnay

Ați crezut că femeile pariziene sunt perfecte? Mai gândiți-vă. O poveste fermecătoare despre despărțire, relația dintre surori și modul cum pot fi date cărțile pe față.

Inès de la Fressange
Katherine Pancol
Katherine Pancol
Autor

Katherine Pancol s-a născut la Casablanca, în Maroc, în 1954, și s-a mutat în Fr...

vezi autor