TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Orele îndepărtate HF-KAM-ORELEN-17-N-001
Vezi
galerie

Orele îndepărtate

de Kate Morton

Titlu apărut în colecția Raftul Denisei la Humanitas Fiction

Id: #203014

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Bestseller internaţional aflat în topurile de vânzări ale publicaţiilor New York Times, Sunday Times şi Die Zeit.
Recompensat în 2011 cu Australian Book Industry Award for General Fiction Book of the Year.
Cele cinci romane ale lui Kate Morton, Casa de la Riverton, Grădina uitată, Orele îndepărtate, Păzitoarea tainei și Casa de lângă s-au vândut în 10 000 000 de exemplare în peste 40 de ţări.

 

O scrisoare care ajunge la destinatar la câteva zeci de ani după ce fusese trimisă bulversează existenţa unei familii din Londra: Edie Burchill, editoare pasionată, descoperă astfel un mister surprinzător legat de mama ei, Meredith, care implică un castel plin de secrete – Milderhurst, un autor celebru – Raymond Blythe, şi pe cele trei fiice ale acestuia – Percy, Saffy şi Juniper. În timpul celui de-al Doilea Război Mondial, Meredith este evacuată, alături de alţi copii, din Londra, iar ea ajunge la castelul Milderhurst, devenind cea mai bună prietenă a lui Juniper. Dar castelul, deşi aparent un loc minunat, înconjurat de o grădină fabuloasă, ascunde multe mistere pe care Meredith doar le intuieşte, pentru ca fiica ei, Edie, să le descopere ani mai târziu. Poveşti despre trădare, întâmplări dramatice, iubiri nefericite alcătuiesc un labirint periculos în care Edie e pe cale să se rătăcească, la fel cum mama ei, Meredith, cu jumătate de secol mai devreme, se pierduse pe coridoarele întunecate şi întortocheate ale castelului. Singure zidurile acestuia mai ştiu însă toate poveştile de demult, şi Edie nu trebuie decât să le asculte pentru a le desluşi.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Kate Morton

Traducător: Sînziana Dragoş

Data apariției: martie 2017

Titlu original: The Distant Hours

ISBN: 978-606-779-199-0

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 520

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Humanitas Fiction

Teme: iubire, secret

 

Opinii editoriale

„Un castel în ruină, două surori gemene în vârstă care-ţi dau fiori, o scrisoare demult dispărută: Kate Morton combină impecabil elementele esenţiale ale unei poveşti pline de mister şi romantism.”

Entertainment Weekly

„În tradiţia romanului gotic, cu o extraordinară calitate cinematografică şi personaje perfect conturate, care dezvăluie mereu noi secrete, povestea complexă a lui Kate Morton se citeşte pe îndelete şi îşi ţine cititorul în priză până la capăt.“ 

Library Journal
Kate Morton
Kate Morton
Autor

Kate Morton s-a născut în 1976 la Berri, în sudul Australiei, fiind cea mai mare...

vezi autor