TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Sfârșit. Lupta mea (Vol. 6) LI-KOK-LMCAAS-19-N-001
Sfârșit. Lupta mea (Vol. 6)
Vezi
galerie

Sfârșit. Lupta mea (Vol. 6)

de Karl Ove Knausgård

Titlu apărut în colecția Clasici Litera la Litera

Id: #258840

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Lupta mea, autobiografia literară monumentală, intimă şi spectaculoasă care a declanşat o adevărată frenezie mediatică după publicarea sa în Norvegia, a devenit un fenomen internaţional şi s-a vândut în milioane de exemplare în întreaga lume, atinge acum punctul culminant.


În Lupta mea, Karl Ove Knausgård îşi examinează cu rigoare viaţa, ambiţiile şi slăbiciunile, incertitudinile şi îndoielile, relaţiile cu prietenii şi fostele iubite, cu soţia şi copiii, cu mama şi tatăl său. Este un opus magnum în care viaţa este descrisă în toate nuanţele sale, de la momentele de mare dramă până la cele mai banale detalii ale existenţei de zi cu zi.


În cea de-a şasea şi ultimă carte, Knausgård reflectează asupra eşecurilor personale prezentate în volumele anterioare; deşi se bucură de o apreciere literară în creştere, se confruntă şi cu repercusiuni adesea distrugătoare. Este o carte despre literatura în sine şi despre relaţia ei cu realitatea, cheia de boltă a unei realizări magnifice.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Karl Ove Knausgård

Traducător: Ivona Berceanu

Data apariției: ianuarie 2019

Titlu original: Min kamp #6

ISBN: 978-606-33-3268-5

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 1120

Limbă: Română

Dimensiuni: 12,7x19,7 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Litera

Teme: copilărie, identitate

 

Opinii editoriale

Proiectul Lupta mea al autorului se încheie cu volumul al şaselea... Este greu să nu fii impresionat de fluenţa şi erudiţia sa, pe măsură ce Knausgård îşi croieşte drum prin istorie, filosofie, literatură şi artele vizuale.

Financial Times

Poate unul dintre cele mai convingătoare volume ale seriei şi, incontestabil, o realizare literară remarcabilă.

Booklist

„Lupta mea este un fenomen. În Norvegia natală a domnului Knausgård, una din zece persoane deţine un exemplar al unuia dintre volume, dar popularitatea sa este globală... Domnul Knausgård scrie o proză «vie», în parte datorită ochiului său pentru detalii şi, în parte, datorită calităţii intelectului său.

The Economist
Karl Ove Knausgård
Karl Ove Knausgård
Autor

Karl Ove Knausgård (n. 1968) este un scriitor norvegian cunoscut mai ales pentru...

vezi autor