TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Suflete captive LI-KAR-SUFLEC-19-N-001
Suflete captive
Vezi
galerie

Suflete captive

de Karen Robards

Titlu apărut în colecția Lira la Litera

Id: #308885

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

O tânară frumoasă și nefericită, un gentilom chipeș și îndrăzneț și o răpire cu final neașteptat.

Claire Banning își îndeplinește visul suprem al unei debutante în înalta societate - acela de a se căsători cu un aristocrat bogat și de familie bună. Însa curând își dă seama că realitatea este foarte diferită de ceea ce-și închipuise ea că va fi mariajul. Îndurerată și cumplit de singură, Claire nu are ce face decât sa-și joace rolul pe care societatea i-l cere, fără să mai aibă speranțe pentru o  viață fericită. Însă în timpul unei călătorii spre domeniul soțului ei, este rapită, și astfel existența ei ia o turnură cu totul neașteptată.

Hugh Battancourt - un nobil brunet și atrăgător care a întors cu mult timp în urmă spatele înaltei societați și duce o viață plină de pericole, în slujba țarii - este hotarât să nu cadă în mrejele prizonierei sale, pe când împart o cabină de pe un vas ce se îndreaptă spre Franța. Bărbatul este convins că frumoasa captivă ascunde secrete de o importanță vitală și intenționează să nu îi permită să le vândă inamicului. Dar chiar în momentul în care cei doi se angajează într-o luptă a inteligenței și a voinței, se trezesc atrași în mod irezistibil unul de celalalt.

Oare este posibil să descopere adevăratul sens al dragostei împreună cu acest străin chipeș? se întreabă Claire. Sau cei care sunt deciși să o ucidă îi vor spulbera pentru totdeauna visul de a avea parte de fericire?

extinde
 

Detalii produs

Autor: Karen Robards

Data apariției: decembrie 2019

Titlu original: -

ISBN: 978-606-334-459-6

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 334

Limbă: Română

Dimensiuni: 10,7x17,7 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Litera

Teme: iubire, pasiune