TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Atracţie scandaloasă LI-KAR-ATRACS-19-N-001
Atracţie scandaloasă
Vezi
galerie

Atracţie scandaloasă

de Karen Robards

Titlu apărut în colecția Lira la Litera

Id: #308813

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

SERIA ”SURORILE BANNING”

Când Lady Gabriella Banning - Gabby - primește vestea că fratele ei vitreg și capul familiei, Marcus, a fost ucis pe plantația lui de ceai din Ceylon, se trezește brusc, împreună cu surorile ei mai mici, Claire și Elizabeth, fără niciun mijloc de subzistență. Toată averea familiei urmează să treacă în mâinile următorului moștenitor de parte bărbătească - un văr îndepărtat și nesuferit -, iar surorile Banning sunt condamnate la sărăcie lucie...în afară de cazul în care Gabby găsește la timp o soluție salvatoare. Ceea ce și face.

Deșteaptă și ambițioasă Gabby se preface că nu a aflat nimic despre moartea fratelui ei, așa că aranjează debutul în societatea londoneză a preafrumoasei ei surori, Claire, cu certitudinea că mariajul acesteia cu un nobil bogat le va asigura tuturor viitorul. Dar când, ajunsă la reședința familiei din Londra, descoperă un gentleman extrem de chipeș care pretinde că este Marcus, lucrurile o iau pe o pantă neobișnuită.

Uniți inițial de secrete și minciuni, Gabby și cavalerul aventurier se îndrăgostesc nebunește...și, curând, societatea londoneză devine martora unei povești scandaloase între un ”frate” și o ”soră” care par să fie legați de o relație mai mult decât familială.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Karen Robards

Data apariției: octombrie 2019

ISBN: 978-606-334-326-1

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 352

Limbă: Română

Dimensiuni: 10,7x17,7 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Litera

Teme: iubire

 

Opinii editoriale

”Una dintre cele mai populare voci în ficțiunea pentru femei.”

Newsweek