TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Spune-mi trei lucruri 978-630-6525-38-6
Spune-mi trei lucruri
Vezi
galerie

Spune-mi trei lucruri

de Julie Buxbaum

Titlu apărut în colecția Storia Books | Young Adult la Storia Books

Id: #246719

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Ce-ar fi dacă persoana de care ai cea mai mare nevoie este cineva cu care nu te-ai întâlnit niciodată?
 

Descriere produs

În viața lui Jessie totul merge anapoda.

Sau cel puțin așa i se pare în prima săptămână ca elevă a noului și ultra-intimidantului liceu privat Wood Valley din Los Angeles. După ce își pierde mama, Jessie află că tatăl ei s-a căsătorit pe ascuns cu o femeie pe care a cunoscut-o pe internet. Din acest motiv, fata este forțată să se mute din Illinois în California, unde urmează să trăiască alături de „monstrul vitreg” și de arogantul său fiu adolescent.

 

Exact când este pe punctul de a-și lua tălpășița înapoi la Chicago, primește un e-mail de la o persoană care se prezintă cu pseudonimul Cineva/Nimeni (CN, pe scurt) și care se oferă să-i explice regulile nescrise ale Liceului Wood Valley.

 

O farsă elaborată sau ajutorul de care are atâta nevoie?

Din convingere sau pur și simplu din disperare, Jessie începe să se bazeze tot mai mult pe CN, care devine salvatorul ei și cel mai de încredere aliat. Este lesne de înțeles că nu se mai poate abține și vrea să afle cine este CN în realitate.

 

Dar oare nu e mai bine ca unele mistere să rămână neelucidate?

extinde
 

Detalii produs

Autor: Julie Buxbaum

Traducător: Cosmin Maricari

Data apariției: decembrie 2023

Titlu original: Tell Me Three Things

ISBN: 978-630-6525-38-6

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 328

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Storia Books

Teme: moarte

 

Opinii editoriale

„Trei lucruri despre acest roman: 1. Îl iubesc. 2. Nu, serios, ÎL IUBESC. 3. Aș vrea să le pot spune tuturor adolescenților să îl citească. Cartea lui Buxbaum vorbește, respiră și se avântă spre înălțimi la fel ca adolescenții din viața reală.”

Jodi Picoult, autoarea romanelor O scânteie de viață și Al zecelea cerc

„Dorința lui Jessie de a afla dacă băiatul de care este îndrăgostită în viața reală este persoana de care s-a îndrăgostit în lumea virtuală îi va face pe cititori să nu lase cartea din mână.”

Publishers Weekly

„O relatare sinceră, pătrunzătoare și sarcastică a felului în care o adolescentă învață să accepte că o pierdere poate fi irevocabilă și că viața însăși presupune o serie de schimbări inevitabile.”

Kirkus Reviews

„Este imposibil să lași din mână romanul lui Julie Buxbaum și să renunți la stilul captivant în care își spune povestea sau la e-mailurile și sms-urile care alimentează surpriza de la final.”

SLJ

„Buxbaum a creat o narațiune fantastică despre confuzia și greutățile maturizării, despre doliu și familie, toate presărate cu umor și romantism.”

Booklist