TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Gândește-te la un număr

John Verdon
Colecții/Serii: Black Pocket
Cum ai reacționa dacă într-o zi ai primi o scrisoare în versuri prin care un necunoscut îți mărturisește că îți...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-8673-07-3
Dimensiuni: 11x18,5 cm
Tip copertă: Hardcover

Gândește-te la un număr

MAI MULTE DESPRE CARTE

Cum ai reacționa dacă într-o zi ai primi o scrisoare în versuri prin care un necunoscut îți mărturisește că îți cunoaște cele mai adânci secrete și îți cere să te gândești la un număr? Și ce ai face dacă necunoscutul ar ghici numărul la care te-ai gândit?

Deși inițial sceptic, detectivul Dave Gurney se lasă atras în rezolvarea enigmei. Povestea se complică însă atunci când este ucis destinatarul scrisorilor, un prieten din facultate al detectivului, și apoi se produc alte trei crime cu același mod de operare.

Cine este criminalul și de ce se joacă cu mințile victimelor?

Verdon, un fin psiholog al relațiilor interumane, construiește cu multă abilitate labirintul la capătul căruia vei afla răspunsul.

Autor: John Verdon
Data apariției: noiembrie 2015
Editura: Paladin
Titlu original: Think of a Number
Pagini: 344
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
thriller, crimă, suspans, mister, detectiv

Recenzii

Roxana Covaliu Roxana Covaliu Gândeşte-te la un număr Romanul despre care vorbim deschide seria detectivului Dave Gurney şi este, în acelaşi timp, romanul de debut al autorului. Opinia  mea este că genul poliţist e unul dintre cele mai dificil de abordat în zilele noastre, când tiparele au fost deja construite, reţetele au fost deja perfecţionate, , iar originalitatea devine o miza din ce în ce mai greu de susţinut. Având în vedere toate acestea, autorul face o treabă bună construind un început destul de seducător pentru cititorul pasionat de enigme, aşa cum sunt cei mai mulţi cititori de literatură poliţistă. Probabil că aici şi stă farmecul acestor...
Vezi mai mult

Opinia cititorilor