TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Hărți BB-JOF-HRI000-17-N-001
Hărți
Vezi
galerie

Hărți

de John Freeman

Id: #251102

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

„Să scriu poezie a fost mereu ceva profund instinctual pentru mine, ceva ce fac atunci când am chef, adesea foarte pe fugă, noaptea sau pe drum. Ciorne. Editorul meu interior are nevoie de multe divagații pentru a lua o pauză. În ultimii 20 de ani, ca jurnalist și editor, am devenit un deadline uman, sărind de la un proiect la următorul. Poezia a fost o cale de a mă deconecta, o întoarcere la o paradigmă mai profundă de gândire care nu îmi transpune mintea într-o activitate, ci într-un spațiu. Am simțit mereu că subconștientul cartografiază lucrurile într-un fel mult mai interesant decât rațiunea, decât trezia, și această carte este încercarea mea de a mă lăsa ghidat de acest principiu, de a vedea ce trăiește – pentru mine – în posibilitatea unui poem. ” (John Freeman)

extinde
 

Detalii produs

Autor: John Freeman

Traducător: Anca Dumitrescu, Elena Marcu

Data apariției: noiembrie 2017

Titlu original: Maps

ISBN: 978-606-945-073-4

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 88

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Black Button Books

Teme: război, terapie

 

Opinii editoriale

„În poemele sale, Freeman reușește să ofere un antidot pentru suferință, haos și durere, iluminând cele mai solitare și întunecate locuri din fiecare dintre noi. Poemele sale sunt în sine o formă de terapie cognitivă pentru cititor.”

Los Angeles Book Review

„Hărţi trasează contururile odată invizibile ale lumii, de pe străzile Beirutului, ale Romei și ale Parisului, la Rio De Janeiro, Oslo, Sarajevo și ambele coaste ale Americii, sub compasul experienței, al apartenenței și al dezolării, sub tușele războiului, pierderii și ale iubirii, între granițele unui trecut și posibilitățile unui viitor.”

Black Button