TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Lovitura EA-JOD-LOVITU-17-N-001
Lovitura
Vezi
galerie

Lovitura

de John DaSelva

Id: #258456

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Aventura este la ea acasă cu DaSelva. Iar Lovitura este bomboana pe colivă. Pe coliva personajelor fabuloase, care luptă până la ultima picătură de sânge pentru onoare, iubire, dreptate și bani. Mai ales pentru bani.

Secțiunea Art Crime Team a FBI, în colaborare cu CIA, pregătește o descindere pe un iaht, la o licitație ilegală, pentru a captura o cantitate impresionantă de bijuterii furate.
În același timp, doi hoți se pregătesc să fure, din același loc, celebrul diamant Beau Sancy și un pumnal cu diamante aparținând comorii lui Alaric.
În alt colț de lume, un soldat este tocmit să antreneze membrii unui cartel mafiot. Dar fiecare personaj are aici o agendă ascunsă.

„Lovitura” este un thriller elaborat iscusit și construit până la cele mai mici detalii. Povestea este plauzibilă și teribil de posibilă, într-o lume plină de inedit, acțiuni mișelești sau justițiare, la granița dintre viață și moarte.

Acțiunea romanului nu-ți lasă timp să respiri. Povestea este palpitantă și plină de neprevăzut și personaje morale sau lipsite de scrupule se luptă pe viață și pe moarte pentru bijuterii, informații, bani și femei. Secrete ascunse ies la iveală, prietenii uneltesc unul împotriva celuilalt,  cu toți pierd ce-au câștigat sau câștigă ce-au pierdut, într-o sarabandă plină de suspans, sex și trăiri la limită.

Plimbat de la Monterey la New York, de la Poptún și până în statul federal Durango, de la închisoarea Rikers Island până pe plajele braziliene, la Arraial do Cabo și nu numai, cititorul de-abia mai are timp să-și savureze băutura.

Pericolul este peste tot. Și cui îi pasă?

extinde
 

Detalii produs

Autor: John DaSelva

Data apariției: 2017

ISBN: 978-606-831-585-0

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 459

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Eagle

Teme: aventură

John DaSelva
John DaSelva
Autor

John DaSelva este pseudonimul literar al unui personaj fabulos, care arată ca un...

vezi autor