TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Povestitorul (Carte pentru toți)
Povestitorul (Carte pentru toți)
Vezi
galerie

Povestitorul (Carte pentru toți)

de Jodi Picoult

Titlu apărut în colecția Carte pentru toți la Litera

Id: #376404

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Sage Singer este brutăreasă. Lucrează noaptea pentru a pregăti pâinea și produsele de patiserie pentru a doua zi, încercând să scape de singurătate și să uite de moartea mamei sale. Când Josef Weber, un bărbat în vârstă din grupul de sprijin emoțional la care participă Sage, începe să vină din ce în ce mai des la brutărie, între ei se naște o prietenie improbabilă. În ciuda diferențelor, ei văd unul în celălalt cicatricile ascunse pe care ceilalți nu le pot vedea.

Totul se schimbă însa în ziua în care Josef îi marturisește un secret de mult îngropat, pe care nimeni altcineva din oraș nu l-ar fi suspectat, și îi cere lui Sage o favoare extraordinară. Dacă acceptă, ea se va confrunta nu doar cu repercusiuni morale, ci și cu unele legale. Cu propria identitate pusă sub semnul întrebarii, Sage începe să se îndoiască de viața sa și a familiei sale. Când alegerea morală devine imperativ morală și care este granița dintre pedeapsa și dreptate, iertare și milă?


În acest roman emoționant, Jodi Picoult explorează cu eleganță alegerile pe care le facem pentru a ne proteja familia și pentru a împiedica trecutul să ne dicteze viitorul.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Jodi Picoult

Data apariției: iunie 2021

Titlu original: The Storyteller

ISBN: 9786063374906

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 720

Limbă: Română

Dimensiuni: 11x16,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Litera

Teme: prietenie, secret, singurătate

 

Opinii editoriale

Captivantul roman al lui Picoult abordează subiectul Holocaustului cu abilitate, cumpătare și o imensă sensibilitate... O alegorie vie a pierderii, a iertării și a umanității fundamentale care există în noi toți. Nenumărații ei admiratori vor descoperi toate atributele cu care i-a obișnuit până acum: o lectură fascinantă, cercetare amănunțită și un final revelator.

Library Journal
Jodi Picoult
Jodi Picoult
Autor

Jodi Picoult s-a născut în 1966 în Nesconset, statul New York, și a studiat la P...

vezi autor