TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
O veșnicie și o zi LI-JIS-O0VIOZ-19-N-001
O veșnicie și o zi
Vezi
galerie

O veșnicie și o zi

de Jill Shalvis

Titlu apărut în colecția Lira la Litera

Id: #308850

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

SERIA „LUCKY HARBOR“

Grace nu și-a închipuit niciodată că va veni momentul în care să o ia de la zero. Nu și-a imaginat că va pierde totul și va ajunge în micuțul oraș Lucky Harbor, asumându-și, printre alte slujbe mărunte, sarcina de a scoate la plimbare câinele doctorului Josh Scott.

Însă, în ziua în care bona angajată de acesta nu mai apare pentru a se ocupa de băiețelul lui în vârstă de cinci ani, Grace ajunge să fie cea care îi poartă de grijă copilului cât tatăl lui este la serviciu – și nu doar atât, dar Grace se și mută în căsuța de oaspeți a chipeșului doctor. Cu atâția oameni depinzând de el, Josh nu are timp pentru nimic altceva decât muncă și familie ‒ până când apare Grace în viața lui.

Această blondă isteață și fermecătoare îi dă, pe negândite, lumea peste cap, arătându-i ce înseamnă cu adevărat altruismul. Josh și Grace nu știu dacă relația lor poate dura ‒ sau dacă ei chiar vor ca aceasta să fie altceva decât o distracție. Dar într-un orășel precum Lucky Harbor, nu este nevoie decât de o zi aparte pentru a începe o poveste de dragoste care să dureze o viață.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Jill Shalvis

Data apariției: aprilie 2019

ISBN: 978-606-333-622-5

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 288

Limbă: Română

Dimensiuni: 10,7x17,7 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Litera

Teme: iubire

 

Opinii editoriale

„Doze sănătoase de umor, pasiune arzătoare și tandrețe duioasă... o combinație câștigătoare.“

Publishers Weekly