TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Mereu în gândul meu LI-JIS-MERNGM-19-N-001
Mereu în gândul meu
Vezi
galerie

Mereu în gândul meu

de Jill Shalvis

Titlu apărut în colecția Lira la Litera

Id: #308843

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Mereu în gândul meu de Jill Shalvis este a opta carte din seria de success Lucky Harbour.

Leah Sullivan pare să facă totul ca să-și rateze viața. Renunță la cursurile de patiserie franțuzească la jumătatea anului școlar. Se face de râs în cadrul unei emisiuni culinare televizate… Dar acum vrea să demonstreze că poate duce ceva la bun sfârșit. Când se întoarce acasă în Lucky Harbor, cel care îi distrage atenția este chiar prietenul ei cel mai bun din copilărie, Jack Harper. Cum să se mai concentreze pe mica afacere pe care vrea să o deschidă, atunci când simte că începe să se îndrăgostească? 'Ai fost mereu în gândul meu ', pare să realizeze ea.

În plus, lucrurile se complică mai tare printr-o minciună care pare la început nevinovată. Într-un efort de a o înveseli pe mama bolnavă a lui Jack, îi dă de înțeles că ei doi sunt mai mult decât amici.

Bineînțeles, că tot orașul află de presupusa lor idilă. Iar în scurt timp, devine mult prea greu doar să se prefacă doar că este într-o relație cu chipeșul pompier… Doar că Jack își dorește o relație fără angajament. Nu vrea ca inima lui să fie frântă din nou. Dar atunci când el și Leah ajung să încalce orice regulă a planului lor de a fi 'doar prieteni', Jack începe să-și dorească să transforme acestă idilă în ceva permanent. Oare știu prea mult unul despre celălalt pentru a se îndrăgosti unul de altul? Sau vor descoperi ceva nou unul despre celălalt în micuțul oraș numit Lucky Harbor?

extinde
 

Detalii produs

Autor: Jill Shalvis

Data apariției: august 2019

ISBN: 978-606-334-042-0

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 304

Limbă: Română

Dimensiuni: 10,7x17,7 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Litera

Teme: iubire