TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Jocurile moștenirii (Vol.1) SB-JLB-JOCURM-21-N-001
Jocurile moștenirii (Vol.1)
Vezi
galerie

Jocurile moștenirii (Vol.1)

de Jennifer Lynn Barnes

Titlu apărut în colecția Storia Books | Young Adult la Storia Books

Id: #374403

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Totul sau nimic. Să înceapă jocul
 

Descriere produs

Povestea unei Cenușărese

Mize mortale, răsturnări de situație captivante și secrete savuroase

 

Avery Grambs are un plan pentru un viitor mai bun: să supraviețuiască liceului, să obțină o bursă de studii și să scape. Dar soarta i se schimbă în momentul în care miliardarul Tobias Hawthorne moare și îi lasă, practic, întreaga lui avere. Poanta? Avery nu are habar de ce – și nici măcar cine e Tobias Hawthorne. Pentru a intra în posesia moștenirii, trebuie să se mute în Hawthorne House, o casă imensă, înțesată cu pasaje secrete, unde fiecare încăpere poartă amprenta bătrânului – și pasiunea lui pentru puzzle-uri, ghicitori și coduri.

 

Din păcate pentru Avery, în Hawthorne House mai locuiesc și membrii familiei pe care testamentul lui Tobias Hawthorne i-a dezmoștenit. Printre aceștia se numără și cei patru nepoți Hawthorne: niște băieți periculoși, irezistibili, străluciți, care au crescut cu certitudinea că, într-o bună zi, vor moșteni miliarde. Succesorul prezumtiv, Grayson Hawthorne, are convingerea că Avery este o escroacă și e ferm hotărât să o pună la locul ei. Fratele lui, Jameson, o vede ca pe ultima provocare a bunicului lor: o ghicitoare încâlcită, un puzzle care trebuie rezolvat.

 

Captivă într-o lume a bogăției și a privilegiilor, cu pericolul pândind la fiecare colț, Avery va trebui să intre ea însăși în joc pentru a putea rămâne în viață.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Jennifer Lynn Barnes

Traducător: Alina Marc-Ciulacu

Data apariției: iunie 2021

Titlu original: The Inheritance Games #1

ISBN: 9786069072288

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 424

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Storia Books

Teme: secret

 

Opinii editoriale

Barnes e o maestră a puzzle-urilor și a răsturnărilor de situație. Nimic nu m-a încântat anul acesta atât de tare ca Jocurile moștenirii.”

E. Lockhart, autoarea romanului „Mincinoșii”

Un amestec captivant de secrete de familie, poveste interzisă de dragoste și vânătoare temerară de comori, plasat în misterioasa lume a miliardarilor din Texas. Răsturnările permanente de situație m-au ținut în suspans până la ultima pagină!

Katharine McGee, autoarea romanului „American Royals”

Un mister foarte bine conturat, înțesat cu răsturnări de situație și trucuri, perfect pentru fanii filmului Knives Out sau a seriei Stevie Bell de Maureen Johnson.” 

Booklist
Jennifer Lynn Barnes
Jennifer Lynn Barnes
Autor

Jennifer Lynn Barnes este autoarea mai multor romane de succes pentru adolescenț...

vezi autor