TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Te doresc (Vol. 2) EP-JLA-TE000D-14-N-001
Te doresc (Vol. 2)
Vezi
galerie

Te doresc (Vol. 2)

de Jennifer L. Armentrout

Titlu apărut în colecția EpicLove la Epica Publishing

Id: #238955

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Vor reuși oare Teresa și Jase să fie împreună, ori soarta le este predestinată?


Teresa Hamilton are un an greu. Este îndrăgostită de cel mai bun prieten al fratelui ei, însă acesta nu i-a mai vorbit după ce au împărtășit un sărut năucitor, pătimaș, de genul celor care-ți schimbă viața. Tocmai a scăpat dintr-o relație îngrozitoare, iar acum, un accident nefericit amenință să-i distrugă cariera de dansatoare.

 

E timpul pentru planul B: facultatea. Și poate o șansă de a-l convinge pe Jase că sentimentele dintre ei nu sunt o joacă.


Jase Winstead are un trai complicat, un aspect al vieții lui este cunoscut de foarte puține persoane din anturajul său. Nu l-a dezvăluit oricui, cu atât mai puțin surorii incredibil de frumoase a celui mai bun prieten al său. Chiar dacă el și Teresa au avut parte de cel mai fierbinte sărut din viața lor, este conștient că responsabilitățile trebuie să rămână pe primul loc. În mod sigur nu are timp pentru o relație. Dar nu-și poate lua gândul de la buzele fetei care i-ar putea distruge viitorul, iar asta nu îi este de ajutor nicicum.

 

Petrecând tot mai mult timp împreună, Jase și Teresa nu mai pot ignora atracția pe care o simt unul față de celălalt. Dar pericolul pândește la tot pasul și soarta îi lovește în plin. În vreme ce restul campusului revine la normal, îndrăgostiții năpăstuiți trebuie să decidă cât de mult pot risca pentru a fi împreună și la ce sunt dispuși să renunțe dacă nu reușesc…

extinde
 

Detalii produs

Autor: Jennifer L. Armentrout

Traducător: Cristina Buzoianu

Data apariției: noiembrie 2014

Titlu original: Be With Me (Wait for You #2)

ISBN: 978-606-93832-2-3

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 382

Limbă: Română

Dimensiuni: 13,7x20,3 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Epica Publishing

Teme: pasiune, pericol, iubire

 

Din blogul Cartepedia

Simona Husaru Simona Husaru

,,"Te aștept" este o carte care deschide seria cu același nume. Cu toate că începutul pare destul de clișeic-cringy, fata-nouă-se-împiedică-de-tipul-popular-sexy-și-musculos, cartea continuă în note mai......“

citește mai mult
 

Opinii editoriale

Un roman cu o acțiune îndrăzneață, amuzantă și adorabilă, pentru că nimeni nu descrie atracția dintre doi îndrăgostiți mai bine ca doamna Armentrout.

New York Journal of Books
Jennifer L. Armentrout
Jennifer L. Armentrout
Autor

Pe primul loc în topul New York Times și în rândul autorilor internaționali de b...

vezi autor