TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Unpregnant 978-606-430-931-0
Vezi
galerie

Unpregnant

de Jenni Hendrinks, Ted Caplan

Titlu apărut în colecția Nemira | Young Adult la Nemira

Id: #317198

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
O călătorie cu surprize
 

Descriere produs

Veronica Clarke are 17 ani și nu credea că-și va dori vreodată să pice un test – asta până când nu se uită la o bucată de plastic cu două linii roz. Viitorul ei la o universitate prestigioasă e în pericol, dacă nu ia în calcul o decizie dificilă: avortul.

 

Problema e că cel mai apropiat loc unde poate face asta se află la peste o mie de kilometri distanță.

 

Are niște părinți conservatori, un iubit care a adus-o într-o situație imposibilă și îi mai trebuie și o mașină, așa că nu poate apela decât la singura persoană care nu ar judeca-o: Bailey Butler, oaia neagră de la liceul ei și fosta-cea-mai-bună-prietenă.

 

Ce-ar putea să meargă prost? În afară de trei zile cu mașini furate, foști iubiți nebuni, extratereștri și trădarea unei prietenii de care nu are unde să fugă.

 

Sub cerul plin de stele din Southwest, Veronica și Bailey descoperă că, uneori, cea mai importantă alegere este ce prieteni îți faci.

 

„Era momentul să aflu: oare coșmarul meu se termina sau tocmai începea? [...] Am scotocit în rucsac, am dat de pixurile goale și de creioanele rupte de pe fundul acestuia, și am găsit ce ascunsesem acolo. M-am așezat la loc și am studiat obiectul din mâna mea. Părea mai greu decât îmi aminteam. Citisem instrucțiunile aseară, apoi când mă trezisem. Și, din nou, după micul dejun. Eram o elevă bună. Dar acum, când venise momentul, am simțit un nod de panică în gât. Dacă ratam bețigașul? Dacă greșeam? N-aveam decât unul singur și nu-mi puteam permite să-l stric. Am inspirat profund. Aveam note mari, eram membră în Societatea Națională de Integritate și, din toamnă, urma să merg la Universitatea Brown. Eram perfect capabilă să fac pipi pe un băț.“

extinde
 

Detalii produs

Autor: Jenni Hendrinks, Ted Caplan

Traducător: Oana Duşmănescu

Data apariției: septembrie 2020

Titlu original: Unpregnant

ISBN: 978-606-430-931-0

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 304

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Nemira

Teme: prietenie, aventură, curaj

 

Din blogul Cartepedia

Cartepedia Cartepedia

,,Printre cele mai citite genuri literare citite de mine, se numără Fantasy și Young Adult. Mulțumesc prietenilor de la Cartepedia căci m-au invitat să vă recomand câteva cărți din aceste genuri. Astfel......“

citește mai mult
Jenni Hendrinks
Jenni Hendrinks
Autor

Jenni Hendrinks s-a mutat la Hollywood foarte devreme și a evoluat rapid, de la...

vezi autor
Ted Caplan
Ted Caplan
Autor

Ted Caplan lucrează în industria filmului de peste 20 de ani, ca scenarist, soun...

vezi autor