TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Toate luminițele TR-JAM-TOATEL-19-N-001
Toate luminițele
Vezi
galerie

Toate luminițele

de Jamie McGuire

Id: #259932

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

De la autoarea celebrelor serii Beautiful și Frații Maddox

O poveste fascinantă despre o pasională iubire de tinerețe

Când o zărește pentru prima dată pe Catherine Calhoun, Elliott Youngblood e doar un puști cu un aparat de fotografiat, care n-a mai văzut niciodată o fată atât de frumoasă și de tristă. Deși amândoi se simt izolați, între ei se înfiripă o prietenie profundă, care se destramă când Elliott e obligat să plece din oraș.

La întoarcere, băiatul descoperă că lucrurile s-au schimbat: el este vedeta echipei de fotbal a școlii, iar Catherine lucrează tot timpul la misterioasa pensiune a mamei sale. Nu l-a iertat pe Elliott pentru că a abandonat-o, dar el e hotărât să-i recâștige prietenia și… inima.

Tocmai când Catherine e gata să-l ierte, în oraș are loc o tragedie, iar Elliott devine suspectul principal. În ciuda bănuielilor tot mai mari ale localnicilor, Catherine nu renunță la dragostea ei pentru Elliott. Dar secretul mistuitor al fetei ar putea să le distrugă orice șansă la iubire și fericire.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Jamie McGuire

Traducător: Raluca Furtună

Data apariției: martie 2019

Titlu original: All The Little Lifhts

ISBN: 978-606-400-555-7

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 512

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Trei

Teme: iubire, prietenie

 

Opinii editoriale

„O poveste emoționantă despre doi adolescenți răniți, care găsesc alinare într-o prietenie ce se va transforma în prima iubire. Un roman în care se împletesc pasiunea, neliniștea și speranța."

Kirkus Reviews

„McGuire construiește o poveste de dragoste neobișnuită… Îmbină teme precum rasismul, familiile abuzive și tulburările mentale pentru a crea două personaje complexe și extrem de interesante."

VOYA

„Cu felul ei autentic și proaspăt de a spune o poveste, McGuire își captivează cititorii pe măsură ce pătrunde în tainele inimii. O poveste despre trăinicia dragostei, pe care o veți adora."

RT Book Reviews
Jamie McGuire
Jamie McGuire
Autor

Jamie McGuire s-a născut la Tulsa, Oklahoma. A fost crescută de mama ei în Black...

vezi autor