TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Salutări din Protecția Martorilor SB-JAB-SALDPM-20-N-001
Salutări din Protecția Martorilor
Vezi
galerie

Salutări din Protecția Martorilor

de Jake Burt

Id: #313658

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Un debut amuzant și tulburător. Un roman despre o fată din sistemul de plasament care intră, alături de noua ei famile, în Programul de Protecție a Martorilor și află, astfel, cât de complicat și de periculos este să te ascunzi în văzul tuturor.

Agenții federali americani sunt în căutarea fetei perfecte, care să-i ajute să ascundă o mamă, un tată și un fiu, vânați de cei mai periculoși criminali din țară. Până la urmă, băieții cei răi caută o familie cu un singur copil, nu cu doi, iar implicarea unei fete cu școala vieții, care știe câte ceva despre cum să ascunzi tot felul de lucruri, s-ar putea să fie exact ce le trebuie agenților.

Nicki jură că este în stare să țină la adăpost familia Trevor, dar pentru asta, va fi nevoită să facă slalom printre ucigași plătiți și agresori cibernetici. În plus, la școală trebuie să treacă neobservată, prin urmare agenții îi impun și ce note trebuie să primească: 7, nu mai mult, nu mai puțin. În timp ce jonglează cu responsabilitățile noii sale identități, Nicki descoperă un adevăr neașteptat: cele mai serioase amenințări la adresa noii sale familii vin chiar din propriul ei trecut.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Jake Burt

Traducător: Laura Guţu

Data apariției: iunie 2020

Titlu original: Greetings from Witness Protection!

ISBN: 978-606-907-216-5

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 368

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Storia Books

 
Toate categoriile:
Cărți Ficțiune >> Cărți Contemporane
 

Opinii editoriale

„Cititorul romanului de debut al lui Burt poate ridica o singură obiecție cu privire la carte – faptul că se termină... Nicki/Charlotte este încântător de caustică și, în ciuda înclinației spre a buzunări lumea atunci când este agitată, graba cu care iubește (și se face iubită) și franchețea ei ne fac să o îndrăgim de la prima pagină.” 

Publishers Weekly

„Ce obții atunci când iei o orășeancă înfiptă, cu un trecut dubios și reflexe fulgerătoare și o pui într-o familie aparent normală, pe care abia o cunoaște? Un roman plin de acțiune, despre încercările la care te supune școala, despre certurile cu părinții și rivalitățile între frați – toate presărate cu fiori de zile mari și situații dramatice... Cititorul se va delecta cu acțiunea și intriga alertă, dar și cu Nicki cea fermecătoare și pricepută, a cărei putere emoțională și prezență de spirit o ghidează pe tot parcursul poveștii.”

School Library Journal

„Jake Burt este un magician al cuvintelor. Nicki își povestește neobișnuitele pățanii cu un umor și o dedicare care mi-au mers la suflet și m-au făcut să îmi doresc să o fi cunoscut când eram clasa a șaptea.”

Ann M. Martin, autoarea romanului Rain Reign și a seriei Baby-Sitters Club

„O combinație încântătoare, pe alocuri emoționantă, de acțiune, umor și suflet.” 

Booklist