TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Sfârșitul eternității
Vezi
galerie

Sfârșitul eternității

de Isaac Asimov

Titlu apărut în colecția Serie de autor Isaac Asimov la Paladin

Id: #381591

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

„Una dintre primele reguli pe care le învățase ca observator era că o persoană ce ocupă două puncte în același timp din aceeași realitate riscă să se întâlnească cu ea însăși.”


În afara spațiului și timpului există Eternitatea, al cărei scop este să vegheze la bunăstarea umanității. Sarcina lui Andrew Harlan este de a călători în timp și de a introduce în locul și la momentul potrivit câte o schimbare de realitate pentru binele comun al omenirii. Totuși, sfârșitul Eternității pare să fie aproape, deoarece Harlan nu mai este convins că rolul Eternilor este spre binele general al oamenilor. Iar din clipa în care întâlnește și se îndrăgostește de o femeie ce nu se numără printre Eterni, el va căuta să manipuleze timpul pentru propriile interese, astfel încât iubirea să supraviețuiască.

 

 „Omenirea poate reuși să se înalțe pe cele mai mari culmi doar supunându-se la încercări majore. Forța care o împinge spre cuceriri mai noi, mai înalte, vine din pericol și din insecuritate lipsită de odihnă.”

extinde
 

Detalii produs

Autor: Isaac Asimov

Traducător: Iulia Anania

Data apariției: septembrie 2021

Titlu original: The End of Eternity

ISBN: 9786069000823

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 264

Limbă: Română

Dimensiuni: 14x21 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Paladin

Teme: iubire

 

Opinii editoriale

Un thriller futurist și un roman de suspans.

wbur.org

„Sfârșitul eternității are farmecul retro al SF-ului din anii 1950, dar cu mai multă profunzime decât majoritatea romanelor de gen din acea epocă.

fantasyliterature.com

Asimov creează o lume cu o realitate surprinzătoare, dar credibilă, în care ne sunt prezentate ramificațiile sociale ale călătoriilor în timp

pajiba.com

Asimov pare să fi gândit bine toate detaliile. Chiar m-am entuziasmat: ar putea fi aceasta povestea unei călătorii în timp care să funcționeze?

schicksalgemeinschaft.wordpress.com
Isaac Asimov
Isaac Asimov
Autor

Isaac Asimov (1920-1992) este unul dintre „cei trei mari autori” ai literaturii...

vezi autor