TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Un an din viața Liubei B. TR-IOS-UADVLB-17-N-001
Vezi
galerie

Un an din viața Liubei B.

de Ioana Scoruș

Id: #251068

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Un an din viața Liubei B. este confesiunea tulburătoare a unei femei ajunse la maturitate, care-și radiografiază trecutul și spune povestea iubirilor ce i-au marcat definitiv viața. 
După un mariaj eșuat, Liuba descoperă voluptatea și libertatea singurătății, dar totodată resimte cinismul și detașarea inerente maturității. Iar în această libertate o întâlnire neașteptată îi va schimba destinul. Într-o librărie îl cunoaște pe poetul ale cărui poezii le-a descoperit în tinerețe, poezii încărcate de un erotism aparte, care au fascinat-o. Astfel, casa bătrânului poet, de care Liuba se îngrijește de trei ori pe săptămână, devine locul unde înflorește o pasiune amețitoare, care s-a născut, de fapt, cu multă vreme în urmă.
Pendulând între prezent și trecut, impregnată cu amintiri despre o copilărie idilică și o tinerețe marcată de schimbări istorice dramatice, cartea Ioanei Scoruș vorbește despre distorsiunile pe care le creează memoria, uneori până la a-ți confunda viața cu cea a predecesorilor tăi, cu tot ce poate decurge de aici.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Ioana Scoruș

Data apariției: noiembrie 2017

ISBN: 978-606-400-238-9

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 208

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Trei

Teme: destin, iubire, libertate, pasiune, singurătate

Ioana Scoruș
Ioana Scoruș
Autor

Ioana Scoruș (n. 1968) este psihanalist. A semnat rubrica „Scriitornicul” din su...

vezi autor