TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Meseria de romancier PO-HAM-MESEDR-16-N-001
Meseria de romancier
Vezi
galerie

Meseria de romancier

de Haruki Murakami

Titlu apărut în colecția Seria de autor Haruki Murakami la Polirom

Id: #246520

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Reunite tematic sub umbrela unei încercări personale de a defini impulsul de a scrie proză, eseurile din Meseria de romancier abordează teme precum opoziția dintre experiența de viață și experiența livrescă, importanța visului, exploatarea zonelor neclare, atrase din subconștient. 

extinde
 

Detalii produs

Autor: Haruki Murakami

Traducător: Andreea Sion

Data apariției: noiembrie 2016

ISBN: 978-973-46-6252-4

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 288

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Polirom

 

Din blogul Cartepedia

Dragoș-Andrei Preutescu Dragoș-Andrei Preutescu

,,Am simțit în scrierile lui Haruki Murakami o mult mai sinceră și directă experiență cu viața din Japonia. Multe dintre romanele sale dezvăluie fețele țării în care el trăiește și s-a format ca romanci......“

citește mai mult
 

Opinii editoriale

„Dacă romanele mele au ceea ce s-ar putea numi originalitate, asta se datorează libertății. La vârsta de 29 de ani, mi-am spus, dintr-odată, simplu, că«vreau să scriu» și am pus pe hârtie primul roman. N-am fost nici chinuit de o dorință puternică, nici încorșetat de reguli privind felul în care trebuie scris un roman. Nu știam cum merg lucrurile în lumea literară și (din fericire sau din pacate) n-aveam nici vreun model printre scriitorii consacrați la care să mă raportez. Voiam doar să scriu, în stilul meu, un roman care să-mi reflecte sufletul – atât și nimic mai mult. Am simțit un impuls foarte puternic și, fără să mă gândesc prea mult la ce avea să urmeze, m-am așezat la birou și am început să scriu la întâmplare. Iar când făceam asta, aveam un sentiment foarte viu de plăcere și libertate.” 

Haruki Murakami
Haruki Murakami
Haruki Murakami
Autor

Unul dintre cei mai populari scriitori japonezi contemporani, Haruki Murakami s-...

vezi autor