TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
1Q84 (Vol. 3) 978-973-467-776-4
Vezi
galerie

1Q84 (Vol. 3)

de Haruki Murakami

Titlu apărut în colecția Top 10+ la Polirom

Id: #316600

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Ediție de buzunar
 

Descriere produs

Rămânem în 1Q84 sau există totuşi o portiţă înapoi spre 1984? Menit să ofere un final poveştii lui Tengo şi a lui Aomame, ultimul volum aduce o serie de complicaţii narative. Deşi continuă cu acelaşi suspans nebun din primele două volume, povestea trece acum într-un registru mai cald, mai protector. Optica se schimbă, miza se schimbă. Structura cărţii urmează acum nu două, ci trei fire narative, care tind tot mai mult să se inter-secteze. Se creează punţi, se oferă răspunsuri, dar sunt răspunsuri care doar deschid calea spre noi întrebări.


Cine e încasatorul care nu sună niciodată la sonerie, ci bate insistent în uşă, cerând să i se plătească taxa cuvenită? Cine se ascunde în noua crisalidă de aer? Se mai poate pleca din oraşul pisicilor?

extinde
 

Detalii produs

Autor: Haruki Murakami

Traducător: Iuliana Oprina, Florin Oprina

Data apariției: august 2020

ISBN: 978-973-467-776-4

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 488

Limbă: Română

Dimensiuni: 10,6x18 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Polirom

Teme: destin, libertate

 

Din blogul Cartepedia

Vlad Zver Vlad Zver

,,Alături de Tengo și Aomame ești invitat într-un joc de „găsește similaritățile” dintre Lumea Reală și IQ84. Romanul nu este ușor de citit și nici de urmărit dar satisfacția pe care o ai pe măsură c......“

citește mai mult
 

Opinii editoriale

„Te-ai aştepta ca, odată cu ultima pagină, o carte atât de mare să-şi încheie socotelile cu publicul său, să rezolve orice urmă de mister. Haruki Murakami respinge astfel de «mărunte» obligaţii şi lasă câteva dintre răspunsurile la întrebări în seama imaginaţiei cititorului.

The New York Times
Haruki Murakami
Haruki Murakami
Autor

Unul dintre cei mai populari scriitori japonezi contemporani, Haruki Murakami s-...

vezi autor