TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Glonțul de zahăr PU-HAZ-GLONDZ-21-N-001
Glonțul de zahăr
Vezi
galerie

Glonțul de zahăr

de Haralamb Zincă

Titlu apărut în colecția Serie de autor Haralamb Zincă. Publisol la Publisol

Id: #372655

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

În Glonțul de zahăr, scriitorul Corneliu Cara, alter ego-ul lui Haralamb Zincă, experimentează cu o formă literară specială, romanul-anchetă. Pe lângă înșiruirea detașată, rece, a faptelor, autorul acestui tip de narațiune își propune să sondeze mai adânc în mințile personajelor implicate într-un dosar de spionaj complicat, pentru a le observa gândurile și reacțiile. 

Un fotoreporter intră în atenția unei grupări de spionaj străine care e interesată de informații și fotografii privind tehnica militară românească și anumite manevre efectuate de armată. Pentru a pune mâna pe materialul documentar, gruparea exploatează gelozia fotoreporterului, soția lui fiind atrasă într-un vârtej de jocuri erotice. Femeia e filmată, fotografiată și șantajată.

Spionii ar fi reușit să transmită informații în străinătate pentru o bună perioadă de timp, dacă n-ar fi intrat pe fir cei trei investigatori de top, colonelul Panait și maiorii Lucian și Frunză, care reușesc să rezolve în timp util complicatul puzzle informațional.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Haralamb Zincă

Data apariției: aprilie 2021

ISBN: 978-606-9739-08-2

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 280

Limbă: Română

Dimensiuni: 11x18 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Publisol

Haralamb Zincă
Haralamb Zincă
Autor

Haralamb Zincă, pseudonimul literar al lui Hary Isac Zilberman, (n. 4 iulie 1923...

vezi autor