TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Dosarul Aviatorului Singuratic
Vezi
galerie

Dosarul Aviatorului Singuratic

de Haralamb Zincă

Titlu apărut în colecția Serie de autor Haralamb Zincă. Publisol la Publisol

Id: #382295

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Un aviator dispare. Concluzia este că vindea secrete militare în străinătate și, crezând că va fi prins, dezertează. Și totuși, cineva se îndoiește...

Mihai Vladu, poreclit „aviatorul singuratic“, dispare brusc din unitatea militară în care își desfășoară activitatea. Soția declară că s-au certat, soțul a plecat de acasă cu mașina și nu s-a mai întors. A avut un accident? Are o aventură extraconjugală?
Potrivit regulamentelor militare, ar trebui declarat dezertor, însă maiorul Ștefan Atanasiu, ofițerul de contrainformații al unității, nu e convins de această ipoteza. În plus, aviatorul povestise că, la un moment dat, fusese urmărit de o mașină cu număr de înmatriculare străin. Nu mult după dispariția bărbatului, același lucru se întâmplă și cu soția sa, maiorul Atanasiu e atacat în apartamentul familiei Vladu, iar la percheziție ies la iveală mai multe lucruri suspecte. În ajutorul lui Atanasiu, sosește de la București maiorul Lucian Viziru. Împreună, cei doi ofițeri trebuie să-l găsească pe aviatorul singuratic înainte de a fi prea târziu.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Haralamb Zincă

Data apariției: septembrie 2021

ISBN: 9786069739822

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 176

Limbă: Română

Dimensiuni: 11x18 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Publisol

Haralamb Zincă
Haralamb Zincă
Autor

Haralamb Zincă, pseudonimul literar al lui Hary Isac Zilberman, (n. 4 iulie 1923...

vezi autor