TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Fata din Brooklyn AL-GUM-FATADB-20-N-001
Fata din Brooklyn
Vezi
galerie

Fata din Brooklyn

de Guillaume Musso

Id: #318194

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Guillaume Musso, „romancierul preferat al Franței” - Lefigaro.fr, prezintă un thriller irezistibil construit în jurul unui secret cumplit. Te aștepți la orice. Crezi că ți-ai imaginat totul. Dar nu te-ai gândit niciodată la ce va urma.

 

Scriitor faimos și tată singur, Raphaël este bântuit de îndoieli. Curând, el și Anna, o femeie superbă și ambițioasă, de care este îndrăgostit nebunește, urmează să se căsătorească. Însă de ce refuză ea să vorbească despre trecutul său? Într-un weekend pe Coasta de Azur, Raphaël o forțează să rupă tăcerea. Dar ce are Anna de mărturisit întrece orice scenariu, iar fotografia cu cele trei cadavre pe care i-o arată, recunoscându-și vinovăția, îi dă fiori. Șocat, Raphaël pleacă, însă când se întoarce, chinuit de regrete, Anna nu mai e acolo. Nu mai e nicăieri. Înnebunit, Raphaël îl roagă pe prietenul său Marc, fost polițist, să îl ajute să o găsească. Pornind într-o cursă contra cronometru, cei doi descoperă în casa Annei 400 000 de euro și două cărți de identitate false. Cine este, de fapt, Anna Becker? O anchetă complicată și periculoasă va trezi fantomele terifiante ale trecutului, scoțând la lumină o poveste cutremurătoare cu implicații la nivel înalt, care începe cu mulți ani în urmă pe străzile rău famate și fascinante ale New Yorkului.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Guillaume Musso

Traducător: Liliana Urian

Data apariției: noiembrie 2020

Titlu original: La fille de Brooklyn

ISBN: 978-606-783-092-7

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 432

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: All

Teme: anchetă, iubire

 

Opinii editoriale

Insuportabil suspans! Aveți grijă, odată ce deschideți cartea, n-o veți mai lăsa din mână până nu veți afla cine este cu adevărat această fată din Brooklyn. Se anunță multe nopți albe.

Metronews

Un roman cu un ritm amețitor. Musso tulbură și fascinează din nou.

Le Parisien
Guillaume Musso
Guillaume Musso
Autor

Născut în 1974 în Antibes, pe Riviera Franceză, Guillaume Musso s-a îndrăgostit...

vezi autor