TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Iureşul săbiilor (Vol. 3) NE-GRM-IS2VSC-17-N-001
Iureşul săbiilor (Vol. 3)
Vezi
galerie

Iureşul săbiilor (Vol. 3)

de George R.R. Martin

Id: #249457

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
2 volume
 

Descriere produs

Roman câștigător al premiilor LOCUS și GEFFEN
Finalist al premiilor HUGO și NEBULA


Dintre cei cinci rivali pentru putere, unul este mort, altul, căzut în dizgrație, dar războaiele continuă să se dezlănțuie cu furie și alianțele se fac și se desfac. Joffrey ocupă Tronul de Fier, stăpânitor neliniștit al Celor șapte Regate, dușmanul său cel mai înverșunat, Lordul Stannis, e înfrânt și dezonorat, iar tânărul Robb încă domnește peste Nord din fortăreața Riverrun.


Între timp, Daenerys, regina exilată și stăpâna ultimilor trei dragoni, străbate continentul scăldat în sânge. În vreme ce forțele rivale pun la cale înfruntarea finală, o armată de creaturi barbare sosește de la capătul lumii civilizate, însoțită de oastea morților-vii, ale căror stârvuri însuflețite sunt de nestăvilit. Nimeni nu-și va găsi odihna până când Cele șapte Regate nu vor intra într-un iureș al săbiilor.

extinde
 

Detalii produs

Autor: George R.R. Martin

Traducător: Laura Bocancios

Data apariției: iulie 2017

Titlu original: A Storm of Swords (A Song of Ice and Fire #3)

ISBN: 978-606-758-874-3

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 1155

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Nemira

Teme: aventură, război

 

Opinii editoriale

Rareori a existat o poveste atât de fascinantă, care să captiveze în asemenea măsură sufletele și mințile unei generații. Acum, când lupta brutală pentru putere se apropie de punctul culminant, regatul divizat se confruntă cu cea mai teribilă invazie – una condusă de dincolo de mormânt…

Paul Huges

Într-adevăr, acest volum, mai mult decât cele de până acum, pare să stea sub semnul morții, o realitate cât se poate de normală în vreme de război, cu atât mai mult atunci când fiecare dintre regii însetați de faimă și averi complotează, dezvoltă intrigi sau cad pradă comploturilor – de la escapadele lui Jaime și ale lui Brienne, la Nunta Roșie sau o altă nuntă neașteptată și până la cruzimea Reginei sau magia preoților roșii. Sub simbolistica alb-roșu, personajele lui Martin par să își dezvolte latura sângeroasă, iar tu, ca cititor, te aștepți ca la fiecare pas să se mai întâmple ceva cu vreunul dintre cei «cu care ții» – o decapitare, otrăvuri, întemnițări sau altă situație fără scăpare.

Bookblog.ro

„Iureșul săbiilor este una dintre cărțile acelea pe care le iei să le citești înainte de culcare, te uiți la un moment dat la ceas și brusc s-a făcut ora trei dimineața… ar mai fi timp să citești un capitol…

Entertainment Weekly
George R.R. Martin
George R.R. Martin
Autor

George R.R. Martin s-a născut în 1948 la New Jersey şi a absolvit jurnalismul cu...

vezi autor