TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Dansul dragonilor (Vol. 5) NE-GRM-DD2VSC-17-N-001
Dansul dragonilor (Vol. 5)
Vezi
galerie

Dansul dragonilor (Vol. 5)

de George R.R. Martin

Id: #250550

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
2 Volume
 

Descriere produs

Premiul LOCUS


Pretutindeni se reaprind dispute, au loc trădări și o mulțime de preoți, soldați, nobili și sclavi înfruntă obstacole imposibile. Capricioasă și imprevizibilă, soarta invită la un dans pe viață și pe moarte.

 

Viitorul Celor Șapte Regate e amenințat din fiecare direcție. Daenerys Targaryen guvernează cu cei trei dragoni un oraș clădit pe praf și moarte. Mii de dușmani pornesc pe urmele ei. Tyrion Lannister pleacă și el în căutarea ei, dar are aliați pe care nu se poate baza întru totul. Între timp, în Nord, pe marele Zid de gheață și piatră, Jon Snow se va confrunta cu cel mai groaznic pericol din viața lui, pentru că nu are dușmani doar în Rondul de noapte, ci și în pustietatea de dincolo de Zid.

extinde
 

Detalii produs

Autor: George R.R. Martin

Traducător: Ana-Veronica Mircea, Mihai-Dan Pavelescu, Laura Bocancios, Silviu Genescu

Data apariției: octombrie 2017

Titlu original: A Dance With Dragons (A Song of Ice and Fire #5)

ISBN: 978-606-43-0097-3

Copertă: Paperback

Număr pagini: 1176

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Nemira

Teme: aventură, magie, război, trădare

 

Din blogul Cartepedia

Vlad Zver Vlad Zver

,,Ești pe cale de a intra în selectul club al celor care așteaptă cu înfrigurare, tremurând și transpirând anunțul lui George R.R. Martin cu privirea la lansare volumului al șaselea din seria Cântec de......“

citește mai mult
 

Opinii editoriale

George R.R. Martin întreține suspansul și se concentrează asupra unor personaje importante, printre care Daenerys Targaryen și Tyrion Lannister. Dar aduce personaje noi și mai multe tratate de pace decât războaie. Până și admiratorii dezamăgiți vor fi fascinați de poveștile care se întrețes în carte, mai ales că autorul păstrează sub semnul întrebării episoade controversate, cum ar fi originea lui Jon.

Publishers Weekly

Pasiunea lui George R.R. Martin pentru fantezia sofisticată, cu adevărat bizară, străbate Dansul dragonilor ca un vis febril, ca o fantasmă. Talentul sclipitor de a crea atmosferă prin descriere e o marcă proprie literaturii sale, decorul fiind mult mai mult decât recuzita de pe o scenă pictată.

Los Angeles Times
George R.R. Martin
George R.R. Martin
Autor

George R.R. Martin s-a născut în 1948 la New Jersey şi a absolvit jurnalismul cu...

vezi autor