TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Festinul ciorilor (2 volume) 978-606-579-641-6
Festinul ciorilor (2 volume)
Vezi
galerie

Festinul ciorilor (2 volume)

Titlu apărut în colecția Nautilus la Nemira

de George R.R. Martin

52 99 lei
-5% de la 55,78 lei
Indisponibil
  • Transport gratuit la comenzile de peste 120 de lei
  • Ambalare gratuită a cadoului

Descriere produs

Descoperă cartea Festinul ciorilor (2 volume) de George R.R. Martin apărută la editura Nemira

Dupa lupte grele si tradari fatale, cele sapte puteri care isi disputau Westeros s-au nimicit una pe alta si au ajuns la un pact indoielnic. Sau asa ar parea… Odata cu moartea monstruosului rege Joffrey, regenta Cersei conduce din Debarcaderul Regelui. infrangerea lui Robb Stark ii descurajeaza pe rebelii din Nord si familia lui se imprastie ca semintele pe un pamant neroditor in tot regatul. Nu mai exista decat putine pretentii legitime la Tronul de Fier, iar acestea sunt in mainile celor fie prea slabi sa le obtina, fie aflati pe meleaguri indepartate. Razboiul care altadata fierbea in tot ]inutul se stinge acum.


Dar, ca dupa fiecare conflict, nu trece mult si supravietuitorii, renegatii si hienele se aduna si rod oasele invinsilor chiar inainte ca moartea sa ii cheme la ea. in cele sapte Regate, ciorile incep sa se stranga la un banchet de cenusa, se leaga planuri indraznete si se nasc noi aliante.


Este timpul inteleptilor si ambitiosilor, al inselatorilor si al puternicilor care vor obtine indemanarea, puterea si magia de care au nevoie pentru a supravietui timpurilor intunecate ce se astern in fata lor. E vremea nobililor si a plebei, a soldatilor si a vrajitorilor, a asasinilor si a invatatilor sa se adune si sa-si puna la bataie averile… si vietile. La festinul ciorilor multi sunt invitati, dar putini sunt cei care parasesc in viata banchetul.


Al patrulea volum din saga CANTEC DE GHEATA SI FOC, Festinul ciorilor continua o poveste pasionanta, cu urzeli greu de deslusit si crunte varsari de sange. La vremuri grele, dupa un razboi de proporiii inimaginabile, setea de putere suprema, obtinuta cu orice pret, declanseaza lupte ingrozitoare, din care numai ciorile pot iesi invingatoare.

extinde

Detalii produs

Autor: George R.R. Martin

Traducător: Laura Bocancios, Silviu Genescu

Data apariției: mai 2013

ISBN: 978-606-579-641-6

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 896

Dimensiuni: 13x20 cm

Editura: Nemira

Titlu original: A Feast for Crows

Pagini: 896

Limba: Română

Hârtie: 80g/m

Toate categoriile:
Ficțiune/ Literatură >> Literatură contemporană
Ficțiune/ Literatură >> Literatură universală
Ficțiune/ Literatură >> Fantasy și SF
Cărți ecranizate
Cărți premiate
Cuvinte cheie:
fantasy, luptă, imaginaţie, alchimie, aventuri, dragoni, magie, intrigi, Stark, Zidul, Westeros, ecranizare

Opinii editoriale

"George R.R. Martin se distinge şi se impune ca principala forţă care va modela evoluţia genului fantasy prin refuzul său de a adopta o viziune maniheistă asupra lumii ca lupta între cele două principii eterne, Binele şi Răul. Opera lui Tolkien are o forţă imaginativă extraordinară, dar fără nicio urmă de complexitate morală. Războaiele lui Martin sunt multifaţetate şi ambigue, asemenea protagoniştilor sau chiar zeilor care îi privesc şi râd pe înfundate. Festinul ciorilor nu se rezumă la elfi arătoşi împotriva dezgustătorilor orci. Sunt bărbaţi şi femei care se luptă – pentru putere, pentru bani, pentru dragoste, pentru toate cele omeneşti."

Lev Grossman
George R.R. Martin
George R.R. Martin
autor

George R.R. Martin s-a născut în 1948 la New Jersey şi a absolvit...

vezi autor

Opinia cititorilor