TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Fructul interzis. Romanul erotic al unei femei din lumea arabă 973-707-084-4
Fructul interzis. Romanul erotic al unei femei din lumea arabă

Fructul interzis. Romanul erotic al unei femei din lumea arabă

de Nedjma

Titlu apărut în colecția Eroscop la Trei

  • Transport gratuit la comenzile de peste 120 de lei
  • Ambalare gratuită a cadoului
 

Descriere produs

O tânără femeie din lumea arabă îndrăzneşte să transgreseze tabu-ul sexului şi al tăcerii pentru a-şi povesti viaţa intimă. O educaţie represivă, un mariaj forţat în care sexualitatea echivalează cu violul, o eliberare disperată ce înseamnă automat alungarea din familie, o pasiune senzuală şi ucigătoare, în fine, libertatea unui destin de curtezană, acestea ar fi capitolele care se succed pentru a-i povesti viaţa.  

Romanul, primit cu entuziasm în Occident, are greutatea unui act politic şi marchează o recâştigare a dreptului de a vorbi şi a trăi. Dezvăluindu-se prin paginile cărţii, autoarea este încă nevoită să se ascundă în spatele voalului şi al numelui atunci când este invitată în emisiunile TV.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Nedjma

Data apariției: 2006

ISBN: 973-707-084-4

Copertă: Paperback

Număr pagini: 216

Dimensiuni: 13x20 cm

Editura: Trei

Titlu original: L’Amande

Pagini: 216

Limba: Română

Hârtie: 80g/m

 
Toate categoriile:
Ficțiune/ Literatură >> Literatură contemporană
Ficțiune/ Literatură >> Literatură erotică
 
Cuvinte cheie:
erotism, lumea arabă, Orient, tabu, sexualitate
 

Opinii editoriale

Un roman erotic scris de o femeie din lumea arabă!
În faţa unei asemenea prezentări, minţile neîncrezătoare au bănuit mai întâi o strategie de marketing. Cu toate acestea, puţini cei care să nu fi fost deîndată seduşi de această carte surprinzătoare, care conjugă erotismul, mânia, senzualitatea, deşănţarea şi poezia cu o indiscutabilă fineţe! Despre autoarea romanului ştim că trăieşte într-o ţară din Maghreb şi că este acum în vârstă de patruzeci de ani. Să mai adăugăm că are talent… şi curaj. Pseudonimul Nedjma, sub care se ascunde, să fie oare o pavăză eficientă împotriva furiilor integriste? Greu de crezut...

Lire

Nedjma glorifică erotismul, ridicându-l la rangul de extaz religios, de rugă mistică... O contribuţie îndrăzneaţă la literatura erotică.

Kirkus Reviews

O adevărată Guerillă literară! Romanul este un act de rezistenţă politică, redând revolta unei femei arabe ce-şi revendică hotărât libertatea asupra plăcerii, trupului şi limbajului.

Der Spiegel