TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Omul care râde cu lacrimi TR-FRB-OMCRCL-20-N-001
Omul care râde cu lacrimi
Vezi
galerie

Omul care râde cu lacrimi

de Frédéric Beigbeder

Titlu apărut în colecția Fiction Connection la Trei

Id: #317621

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

După romanele 29.9 RON – despre tirania advertisingului și Iartă-mă!... Ajută-mă!... – despre capcanele modelingului, cartea de față încheie trilogia care îl are ca protagonist pe Octave Parango. Nestăvilitul copywriter din anii '90, devenit căutător de modele în anii 2000, acest Ulise al meseriilor la modă aterizează acum în lumea audio-vizualului. El este animator/cronicar al celui mai ascultat matinal de divertisment, la postul de radio France Publique. De la hăhăiala înregistrată la știrile zilei, obligatoriu îmbrăcate în haina ironiei, a hazului general, mass-media este acum sub lupă, arătată cu degetul, caricaturizată tocmai de cel care își ia salariul vorbind zilnic în fața unui microfon.

 

Totul este din nefericire adevărat (și trăit) în această radiografie satirică, hilară și disperată a alienării contemporane, a comunicării sterile într-o societate de consum în care primează excesele.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Frédéric Beigbeder

Traducător: Doru Mareş

Data apariției: octombrie 2020

Titlu original: L'homme qui pleure de rire

ISBN: 978-606-400-953-1

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 280

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Trei

Teme: satiră

 
Toate categoriile:
Cărți Ficțiune >> Cărți Contemporane
 

Opinii editoriale

„Încă o dată, Beigbeder aprinde spiritele cu un roman provocator al cărui titlu este doar un smiley, chiar dacă editorul oferă o traducere lexicală: Omul care râde cu lacrimi."

Le Point

„Aceasta este o carte serioasă despre oamenii care își petrec timpul denigrând sistemul, fără să-și dea seama că sistemul sunt ei."

Paris Match

„O satiră dulce-amăruie a acestei lumi mediatice care ne obligă să râdem de orice și de toate. Mai emoționant decât pare, acest emoticon!"

Culture Tops
Frédéric Beigbeder
Frédéric Beigbeder
Autor

Născut în 1965, într-o familie înstărită, Frédéric Beigbeder și-a început carier...

vezi autor