TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Paraclet AL-FRG-PARACL-01-N-001
Paraclet
Vezi
galerie

Paraclet

de Freddy Gârbaci

Titlu apărut în colecția Lista lui Alex. Ștefănescu la All

Id: #232599

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Avocatul Raul Bodea se vede prins în iureșul unei confruntări acerbe între potentații pieței financiare, care sunt în stare să calce și pe cadavre în goana lor după profituri veroase. Viața aparent așezată a eroului devine un iad, dar deodată furtuna se risipește și locul ei este luat de o stranie vacanță de Crăciun, pe care Raul o petrece cu Ligia, o colegă de breaslă de care s-a îndrăgostit. După vacanță lucrurile încep să meargă mai bine, confruntarea rechinilor financiari se apropie de final, viața revine la normal, iar frumoasa Ligia începe să îl facă pe Raul să creadă că fericirea este posibilă și pentru el. Dar nu cumva toate aceste schimbări miraculoase sunt doar o iluzie?

Freddy Gârbaci este un povestitor înnăscut. Scriitura lui plină de umor și sensibilitate îl farmecă pe cititor, care va lega cu personajele o prietenie ce se întinde mult după finalul romanului.

„Nu-mi place să scriu. Citesc cu mare plăcere, dar în actul scrisului văd o caznă. Nu ştiu de unde-mi vin cuvintele. Simt că scrisul e rostul meu esenţial în lume, dar culmea e că nu-mi doresc asta. Paraclet e un strigăt de neputinţă: aş vrea ca lumea să fie un loc mai bun pentru copiii noştri, dar nu ştiu dacă mai este posibil. Visul meu este ca omul să acceadă pe o treaptă superioară, spirituală; poate depăşi el egoismul, setea de putere, materialismul, meschinăria?“ (Freddy Gârbaci)



Alte titluri pentru FreddyGârbaci (autor):
Jocuri de societate (2023) ,
extinde
 

Detalii produs

Autor: Freddy Gârbaci

Data apariției: noiembrie 2001

ISBN: 978-973-724-731-5

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 544

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: All

Teme: prietenie