TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Iubire cu i mic HF-FRM-IUBCIM-17-N-001
Vezi
galerie

Iubire cu i mic

de Francesc Miralles

Titlu apărut în colecția Raftul Denisei la Humanitas Fiction

Id: #250137

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Roman inspirațional și comedie romantică, acest bestseller internațional, aflat pe lista celor mai bine vândute cărți în Spania, Statele Unite și Germania, fiind tradus deja în peste 20 de limbi, e o bijuterie literară, în care veți găsi referințe livrești amestecate cu istoria plină de magie a lucrurilor mărunte. Pentru că, adeseori, dragostea se ascunde în detaliile cele mai neînsemnate.

 

Când Samuel, un profesor universitar singuratic, se trezește în ziua de Anul Nou, e convins că nimic nu-i poate schimba viața monotonă, până când un musafir neașteptat se strecoară în apartamentul lui din Barcelona și refuză să mai plece. Apariția lui Mishima, un pisoi vagabond, devine un fel de catalizator care-l face pe Samuel să se desprindă de cărțile, filmele străine și muzica clasică favorite și să pornească în călătorie spre locuri unde nu mai ajunsese niciodată, ca bunăoară casa de alături, și să se apropie de oameni pe care n-ar fi crezut că o să-i cunoască, asemenea lui Felix, un bătrân redactor bizar de la mansardă, sau Valdemar, bărbosul cu manuscrisul despre fața ascunsă a Lunii de la cafenea. Mai mult chiar: motanul îl va ajuta să se întâlnească din nou cu o misterioasă femeie din trecutul lui, Gabriela, pe care nu mai spera s-o revadă.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Francesc Miralles

Traducător: Cornelia Rădulescu

Data apariției: septembrie 2017

Titlu original: Amor en minuscula

ISBN: 978-606-779-238-6

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 248

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Humanitas Fiction

Teme: prietenie, iubire, umor

 

Opinii editoriale

„Un roman de-a dreptul fermecător… O poveste de dragoste care adună laolaltă pisici îndrăznețe, întâmplări ieșite din comun și o mulțime de reflecții cu privire la Goethe, Kafka și Rilke… Pune în valoare cu artă și stil magia lucrurilor obișnuite.”

Kirkus Reviews

„Dacă nu vă plac pisicile, Mishima o să vă schimbe punctul de vedere. Dacă vă plac pisicile, cartea aceasta e un dar. Citiți și îndrăgostiți-vă!”

Gwen Cooper
Francesc Miralles
Francesc Miralles
Autor

Scriitor, jurnalist și muzician, Francesc Miralles s-a născut în 1968 la Barcelo...

vezi autor