TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Folie à trois II. Ivona TR-FLA-FOLTII-15-N-001
Folie à trois II. Ivona
Vezi
galerie

Folie à trois II. Ivona

de Florin Ardelean

Id: #240753

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Ivona, cel de-al doilea roman al lui Florin Ardelean din seria Folie à trois probează forța naturală a sincerității. Lipsită de cusurul rafinamentelor luxuriante sau al pedanteriei cu dedicație, întreaga poveste se mișcă între dramatismul cărnos al spaimelor lui Vlad Codreanu și resentimentele subversive ale Amaliei Gal. Un roman aflat în puternic contrast cu ingeniozitatea scenică pe care o premiază epoca, dar spectaculos și plin de viață - cu atât mai mult cu cât se ține departe de orice tentativă de épater les bourgeois.

 

La 14 ani, Ivona se confruntă cu provocarea biologică a devenirii ca femeie. În plus, fantoma unui al doilea tată se conturează, ambiguu, apoi tot mai limpede. Spaimă, disperare, dar și dorința irepresibilă de-a intra în joc. Încet și terifiant, misterul se devoalează pentru a lăsa scena liberă cutezanței de a-ți înfrunta pentru prima dată mama.

Un gest moralmente bun - tentativa unui tată de a-și cunoaște fiica - riscă să provoace dezastrul. Vlad, Amalia și Ivona compun, la final, un triunghi cu masă critică.


Folie à trois II - un roman despre insolentele rebeliuni ale celor ce nu se recunosc înfrânți.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Florin Ardelean

Data apariției: februarie 2015

ISBN: 978-606-719-211-7

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 440

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Trei

Teme: iubire