TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Copilul (Vol. 2) LI-FIB-COPILU-18-N-001
Copilul (Vol. 2)
Vezi
galerie

Copilul (Vol. 2)

de Fiona Barton

Titlu apărut în colecția Buzz Books la Litera

Id: #253071

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Poți îngropa povestea, dar nu poți ascunde adevărul
 

Descriere produs

O casă veche este demolată într-o zonă a Londrei ce urmează să fie modernizată... și un muncitor descoperă scheletul unui copil, îngropat cu mulți ani în urmă. Pentru jurnalistă Kate Waters, este o poveste care merită atenție. Ea scrie câteva rânduri pentru ziarul la care lucrează, dar în lipsă de răspunsuri, poate doar să pună o întrebare: ale cui sunt rămășițele găsite pe șantier?



Pe măsură ce investigheaza, Kate descoperă legături cu o infracțiune care a zguduit orașul cu mai multe decenii în urmă: un copil a fost furat din maternitatea unui spital și nu a fost găsit niciodată. Părinții fetiței au fost devastați de pierderea suferită. Dar povestea nu se oprește aici, iar Kate este atrasă în trecutul oamenilor care au trăit odinioară în cartier. Curând, ea află o serie de secrete neașteptate din viețile a trei femei și este sfâșiată între ceea ce poate și ceea ce nu poate dezvălui...

extinde
 

Detalii produs

Autor: Fiona Barton

Traducător: Dana-Ligia Ilin

Data apariției: martie 2018

Titlu original: The Child (Kate Waters #2)

ISBN: 978-606-33-2391-1

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 432

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Litera

Teme: adevăr, anchetă, moarte, secret

 

Opinii editoriale

„Copilul este un amestec perfect de lectură de vacanță și roman pentru cluburile de carte. O urmare fascinantă a volumului de debut al lui Barton, Văduva... Un roman provocator și cu un ritm rapid, care ține cititorul în suspans până la final.

USA Today

Fiona Barton o aduce din nou în scenă pe reporterița Kate Waters, protagonista bestsellerului Văduva, și ne oferă, în Copilul, un alt roman de succes... O poveste cu adevărat antrenantă. Cei cărora le-a plăcut Văduva vor descoperi că Barton a devenit mult mai bună.

The Associated Press
Fiona Barton
Fiona Barton
Autor

Fiona Barton este o jurnalistă și o scriitoare britanică.

vezi autor