TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Trandafirul Alb, Pădurea Neagră CO-EOD-TRAAPN-21-N-001
Trandafirul Alb, Pădurea Neagră
Vezi
galerie

Trandafirul Alb, Pădurea Neagră

de Eoin Dempsey

Titlu apărut în colecția Corint Fiction la Corint

Id: #372826

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Decembrie 1943. În anii dinaintea ascensiunii la putere a lui Hitler, cabana de vară a familiei Gerber răsuna de râsete. Acum, când nămeții acoperă Pădurea Neagră, disidenta germană Franka Gerber este singură și lipsită de speranță. Ardoarea și brutalitatea regimului nazist i-au spulberat patria, răpindu-i atât tatăl, cât și fratele și lăsând-o pradă disperării.

La un moment dat însă, descoperă un aviator în uniformă germană care zace fără cunoștință pe zăpadă, cu parașuta fluturând în vânt. Se hotărăște să-l salveze, așa că tânăra îl duce în cabana izolată a familiei sale, în ciuda urii față de regimul pe care-l reprezintă bărbatul. Dar când se dovedește că el nu este cine pare a fi, Franka începe o cursa contracronometru pentru a dezlega misterul adevăratei lui identități. Legătura lor fragila devine strânsă și, totodată, periculoasă. Vânați de Gestapo, pot avea suficientă încredere unul în celălalt pentru a-și uni forțele într-o misiune ce ar putea schimba soarta războiului și chiar viața lor?

extinde
 

Detalii produs

Autor: Eoin Dempsey

Traducător: Mihaela Doagă

Data apariției: aprilie 2021

ISBN: 9786067939583

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 320

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Corint

Teme: iubire, război, supraviețuire

 

Opinii editoriale

Trandafirul Alb, Pădurea Neagră este, în același timp, un poem liric, o lecție incomodă de istorie și un thriller captivant, care îl va ține pe cititor vrăjit de la început până la sfârșit.” 

Flora J. Solomon, autoarea cărții A Pledge of Silence

„Multe pot fi lăudate în Trandafirul Alb, Pădurea Neagră de Eoin Dempsey, dar pentru mine cartea aceasta se remarcă din nenumăratele ficțiuni de război prin simplitatea poetică. Romanul nu se întinde pe toată durata conflictului, pe diverse continente și nu are o listă uriașă de personaje. Este povestea unui tânăr, a unei tinere și a curajului de a schimba soarta unui război.”

Aimie K. Runyan, autoarea bestsellerului Daughters of the Night Sky
Eoin Dempsey
Eoin Dempsey
Autor

Eoin Dempsey s-a născut în Dublin, Irlanda în 1977. A crescut în frumoasa suburb...

vezi autor