TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Viața care i s-a dat TR-EMW-VICISD-19-N-001
Viața care i s-a dat
Vezi
galerie

Viața care i s-a dat

de Ellen Marie Wiseman

Titlu apărut în colecția Fiction Connection la Trei

Id: #259480

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Lilly Blackwood trăiește închisă într-o cameră din podul conacului Blackwood. Nu are voie să iasă afară, părinții insistă că așa e cel mai bine, lumea s-ar speria de înfățișarea ei. Dar, într-o seară de vară din 1931, Lilly este scoasă în sfârșit din casă — și e vândută circului care tocmai a poposit în apropiere. La început, circul este o nouă închisoare pentru ea, dar în scurtă vreme viața lui Lilly se schimbă...

După mai bine de două decenii, tânăra Julia Blackwood primește moștenire conacul Blackwood și ferma de cai. La întoarcerea acasă, Julia retrăiește amintirile dureroase ale copilă­riei sale pline de interdicții și descoperă dormi­torul secret din pod, precum și pozele unei fete neobișnuite.

Care să fie misterul ei?

 

Pendulând între povestea Juliei și a lui Lilly, Ellen Marie Wiseman face portretul a două femei cu destine neobișnuite într-un roman tulburător, presărat cu momente fermecătoare de speranță și bucurie.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Ellen Marie Wiseman

Traducător: Ana Dragomirescu

Data apariției: februarie 2019

ISBN: 978-606-40-0559-5

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 471

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Trei

Teme: destin

 

Opinii editoriale

“Un roman impecabil, care îi va încânta pe cititori.”

Publishers Weekly

“Viața care i s-a dat descrie un labirint al dorințelor. Confruntarea dintre speranțe și realitatea crudă, dintre mame și fiice, trecut și prezent, culminează într-un final senzațional.”

Fore Word Reviews

“Wiseman a scris o poveste captivantă despre secretele a două fete care nu vor decât să fie iubite. Cei cărora le-a plăcut Apă pentru elefanți de Sara Gruen vor fi fermecați de Viața care i s-a dat.”

Library Journal

“O alegere excelentă pentru cine vrea să citească un roman cu personaje feminine puternice.”

VOYA Magazine