TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
O dragoste nepotrivită LI-ELH-O000DN-19-N-001
O dragoste nepotrivită
Vezi
galerie

O dragoste nepotrivită

de Elizabeth Hoyt

Titlu apărut în colecția Lira la Litera

Id: #308847

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Singurul lucru pe care o lady nu trebuie niciodată să-l facă este să se îndrăgostească … de servitorul ei. Bogata Lady Georgina Maitland nu vrea un soț, dar ar avea nevoie de un administrator capabil care să aibă grijă de proprietățile ei. O singură privire aruncată lui Harry Pye o convinge pe Georgina că nu are de-a face cu un simplu servitor, ci cu un bărbat în toată puterea cuvântului.

Harry a cunoscut bine mulți nobili – printre care un anumit aristocrat care este dușmanul său declarat. Dar Harry n-a mai întâlnit niciodată o doamnă frumoasă atât de independentă, lipsită de inhibiții și dornică să fie în brațele lui. Cu toate acestea, este imposibil să se bucure de o relație discretă atunci când apele sunt tulburate de otrăvirea unor animale, asasinarea unei femei și acuzațiile unui magistrat, toate provocând panică în întreg ținutul. Oamenii locului îl consideră pe Harry vinovat pentru toate.

Și curând, singura preocupare a Georginei nu va fi decât cum să reziste în toată această agitație, salvându-l în același timp pe Harry… fără să piardă nici o noapte de dragoste.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Elizabeth Hoyt

Data apariției: iulie 2019

ISBN: 978-606-333-975-2

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 336

Limbă: Română

Dimensiuni: 10,7x17,7 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Litera

Teme: iubire, pasiune

Elizabeth Hoyt
Elizabeth Hoyt
Autor

Elizabeth Hoyt scrie romane de dragoste istorice, care au urcat rapid în topuril...

vezi autor